Futbol

Adil Gevrek: Teknik direktör ile ilgili rotamızı çizeceğiz

29 Mayıs 2019 Çarşamba 10:17 - Son Güncelleme 29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:14

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, teknik direktörlükle ilgili kararlarını birkaç gün içerisinde verecelerini söyledi.

Bir sezonu daha geride bıraktıklarını ifade eden Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, yaptığı açıklamada, 'UEFA'ya katılmaya hak kazandık. Çok onurlu ve gururluyuz. Hakikaten bizim için bu sene çok iyi geçti. Avrupa'da mücadele edeceğiz hem Malatya'yı hem de ülkemizi en güzel şekilde temsil etmeye gayret edeceğiz. Tabii ki kolay değil, zor ama biz bu güne kadar bütün zorlukları aştık. Allah'ın izni ile hedeflerimize yavaş yavaş ulaşacağız. Tabii ki Avrupa'da şimdiki hedefimiz 2 ön eleme oynadıktan sonra gruplara kalmak'' diye konuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, İstanbul'da bir otelde iftar düzenledi. İftara Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Malatyaspor camiası, milletvekilleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

''Birkaç gün içerisinde rotayı çizeceğiz"
 
Adil Gevrek, teknik direktör konusu ile ilgili olarak, ''Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile yoğun bir maç haftasını geride bıraktık. İnşallah birkaç gün içerisinde yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı toplayıp önümüzdeki rotayı çizeceğiz'' dedi.

''Hem ekonomik anlamda hem de sportif anlamda başarılı olmamız lazım''

Devre arasında Malatyaspor'dan ayrılan Khalid Boutaib ile Sadık Çiftpınar hakkında da konuşan Adil Gevrek, iki oyuncunun ilk devrede kendilerine çok katkı sağladıklarını ifade etti.

''Giden arattırır bu tür şeyler futbolun içerisinde olan şeyler ama ben sadece 2 futbolcunun gitmesine bağlamıyorum. Biz her zaman sportif ve ekonomik anlamda başarılı olmamız gerektiğini söylüyoruz. Bu konulara dikkat ediyoruz. Geçen sene mali kongremizi yaptık, 26 milyonluk borcu 11 milyona düşürdük. Bu da önemli bir başarı, bu tarafından da bakmak lazım. Onun için biz hem ekonomik anlamda hem de sportif anlamda başarılı olmamız lazım."

''Delegelerimiz teveccüh edip bize oy verirlerse elimizden gelen gayreti gösteririz''

Başkan Adli Gevrek, Haziran ayının başında Malatyaspor'da genel kurul yapacaklarını hatırlatarak, ''Adayız, inşallah hayırlısı olur Malatyaspor için. Delegelerimiz teveccüh edip bize oy verirlerse elimizden gelen gayreti gösteririz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz