Futbol

Advocaat ve Volkan Şen arasında gerilim

01 Nisan 2017 Cumartesi 22:20 - Son Güncelleme 01 Nisan 2017 Cumartesi 22:41

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kardemir Karabükspor'u deplasmanda Van Persie'nin golüyle 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Volkan Şen, oyuna girdikten 10 dakika sonra teknik direktör Dick Advocaat tarafından kenara alındı.

Karşılaşmanın 68. dakikasında Aatif Chahechouhe'nun yerine oyuna dahil olan Volkan, sahada sadece 10 dakika kalabildi. Maçın 76. dakikasında bir pozisyonda ayağına darbe alan Volkan, tedavisinin ardından tekrar maça dahil oldu. Advocaat ise Volkan Şen'i 78. dakikada kenara aldı ve bu futbolcunun yerine Moussa Sow'a şans verdi.

Volkan, kenara gelirken iki elini yana açarak oyundan neden çıktığını anlamaya çalıştı. Volkan Şen, sinirli bir şekilde yedek kulübesine oturdu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, maçın ardından yayıncı kuruluşa, Volkan Şen'i oyundan alma sebebine açıklık getirdi.

Volkan'ın koşarken ayağında sorun yaşadığını aktaran Advocaat, şunları kaydetti:

"Değişikliğin sebebi, son derece açık. Burada karar vermek için bulunuyorum ve Volkan koşarken sorun yaşıyordu. Burada futbolcularla arkadaşlık yapmak veya dostluk kurmak için bulunmuyorum. O esnada onu dışarı almanın daha doğru olduğunu düşündüm."

Maç sonunda Volkan Şen'le arasında geçen diyaloğu da anlatan Hollandalı teknik adam, "Beni dinlemek istemedi. Ona kalmış bir durum. Benim umurumda değil. Futbolcular sinirlenebilir ama biraz gerçekçi olmak lazım. Tüm mesele şu an maç kazanmak. Şu an oyuncuları düşünmek zorunda değilim." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz