Futbol

Advocaat'ın hedefi 4'te 4

21 Eylül 2016 Çarşamba 13:01 - Son Güncelleme 21 Eylül 2016 Çarşamba 11:21

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan 4 maçlık seriyi, önemli bir viraj olarak görüyor.

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçıyla derin bir nefes aldı. Hollandalı teknik adam Dick Advocaat, Kasımpaşa mücadelesiyle başlayan 4 maçlık seriyi kayıpsız geçmek istiyor.

Kasımpaşa karşısındaki 5-1'lik galibiyetten memnuniyet duyan Advocaat'ın, Gaziantepsor, Feyenoord ve ardından Osmanlıspor mücadelelerinde de aynı performansı beklediği ifade edildi.

Öte yandan Dick Advocaat, kadroda istikrar yakalamak için önemli bir mesai harcıyor. Advocaat, geride kalan 4 haftada farklı 11'ler sahaya sürmüştü. 

Hücumda, Emenike, Sow, Lens ile Volkan Şen'in performanslarından memnun olan tecrübeli teknik adam, bu dört isimden birini kenarda oturtacak. Mehmet Topal, Josef ve Ozan'ın uyumlarını da beğenen Advocaat, orta saha kurgusunda değişikliğe gitmeyecek.

Fenerbahçe'de, Kjaer ve Skrtel ikilisi ise Hollandalı teknik adamın banko oyuncularından oldu. Rakibe göre sağ ve sol bek tercihlerini belirlemeyi düşünen Advocaat ayrıca, Kasımpaşa maçında bir gol atan İsmail Köybaşı'na daha fazla forma şansı vermeyi planlıyor. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz