Futbol

Ahmet Çakar'a şok ceza!

26 Aralık 2014 Cuma 12:04 - Son Güncelleme 26 Aralık 2014 Cuma 12:20

Savcılık, Çakar'ın 3 ay boyunca spor sahalarına girişini yasakladı. İşte nedeni?

Futbol yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar'a ceza çıktı. Savcılık, Çakar'ın 3 ay boyunca spor sahalarına girişini yasakladı.

Cezanın sebebi ise Çakar'ın Beyaz TV'de yayınlanan "Derin Futbol" programında, MHK eski Başkanı Zekeriya Alp ve bazı hakemlerin resimlerini yapıp daha sonra o resimlerin üzerlerini çizmesi...

Cezayı Twitter hesabından duyuran Ahmet Çakar, "Savcılık tarafından 3 ay spor sahalarına girişim yasaklandı (sporda şiddet yasasına muhalefetten) Karar Futbol Federasyonu'nun şikayeti üzerine verildi" dedi.

Çakar cezanın gerekçesini de yine Twitter mesajı ile açıkladı; "Ciddiyim. Zekeriya Alp ve iki hakemin resimlerini çizdiğim gerekçesiyle 3 ay sahalar giriş cezası ve para cezası... Şiddeti körüklüyormuşum."

Ahmet Çakar, hukuka saygısı olduğunu ancak bu karar için İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'ne itirazda bulunacağını belirtti.

İşte Çakar'ın Twitter açıklaması 

 

Çakar ne yapmıştı?

"Derin Futbol" programının geçtiğimiz ay yayınlanan bir bölümünde Ahmet Çakar, dönemin MHK Başkanı Zekeriya Alp ve bazı hakemlerin resimlerini çizmişti. Çakar, daha sonra bu resimlerin üzerine çarpı atmıştı.

 

(Hürriyet)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz