Futbol

Akçay basın toplantısına katılmadı

29 Aralık 2013 Pazar 19:47 - Son Güncelleme 29 Aralık 2013 Pazar 19:53

Trabzonspor ve MP Antalyaspor'dan maç yorumu...

Spor Toto Süper Lig'de, sahasında Medical Park Antalyaspor'u 2-1 yenen Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Hami Mandıralı, kazanmak için her şeyi yapan oyuncularını kutladığını söyledi.

Mandıralı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mide spazmı rahatsızlığı yaşadığı belirtilen Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay ile maç içinde gol attığı pozisyonda sakatlanan Emre Güral'a geçmiş olsun dileklerini ileterek "2013 yılının bizim için iyi geçtiğini düşünüyorum. Kendi adımıza gösterdiğimiz performans bizi mutlu etti diyebilirim. Kısıtlı kadromuza rağmen hem Avrupa’da hem ligde iyi gidiyoruz. Tüm mesaimizi bunun için harcadık" dedi.

Bordo mavili futbolcuların olağanüstü, özverili bir şekilde mücadele verdiğini söyleyen Mandıralı, "Oyuncularımız kazanma adına her şeyi yaptılar. Hepsini kutluyorum. Bizi sevenlere ve yanımızda olanlara teşekkür ediyoruz. Bu galibiyetle yeni yıla huzurlu bir şekilde gireceğimizi düşünüyoruz. Bu vesileyle herkesin yeni yılını da kutluyorum" diye konuştu.

Zokora: "Zor bir galibiyet oldu"

Trabzonsporlu futbolcu Didier Zokora da maça ilişkin değerlendirmesinde, "Bugün ciddi anlamda zor bir maç geçirdik. Antalyaspor bizi zorladı, çünkü çok kompakt oyun sergiledi. Maç başında top bizdeydi ama kötü gol yedik. Daha sonra goller bularak galip geldik. Kazandık ama zor kazandık. Sezonun ilk yarısını sahamızda yenilmeden bitirdik. Ev sahibi olarak iyi maçlar sergiledik. Onur'a müthiş performansı nedeniyle teşekkür ediyorum. Onun iç saha performansında payı büyüktür" diye konuştu.

Bamba ise önemli olan 3 puanı aldıklarını vurgulayarak "Geriye düştüğümüz bir maçtı. Çok maç oynadık, yorulduk. Önemli olan 3 puanı almaktı. Çok mutluyuz ve tatile moralli gideceğiz. Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarına başlayacağız" ifadesini kullandı.

Akçay mide spazmı mı geçirdi?

Karşılaşmanın ardından medya merkezinden, Mustafa Akçay'ın mide spazmı geçirdiği, bu nedenle toplantıya antrenör Hami Mandıralı'nın katıldığı belirtildi. Ancak Akçay'ın istifa ettiği için basın toplantısına katılmadığı konuşuluyor.

Antalyaspor cephesi

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise eksik bir kadroyla Trabzonspor karşısına çıktıklarını belirterek "Rakibimize karşı oyunu daraltıp çabuk atağa çıkmak istedik. İlk yarı bunu başararak golü bulduk. Sonra devreye galibiyetle gireceğimiz anda penaltı oldu. Penaltı golü motivasyonumuzu düşürdü" dedi.

İkinci yarıda tempolarının düştüğünü anlatan Aybaba, şöyle devam etti:

"Tempo düşünce geriye yaslandık. Yaslanmak doğaldır ama oradan çabuk çıkmak önemlidir. Çok da kötü gol yedik. Trabzonspor'u kutluyorum. İkinci yarı kupa ve ligde çok zor günlerimiz var. Kadromuza takviye yapıp çok çalışıp ikinci yarıya iyi hazırlanmamız gerekiyor."

Konuk takımın savunma oyuncusu Emre Güngör ise penaltı pozisyonuna kadar maçı iyi götürdüklerini belirtti. "İlk yarı soyunma odasına 1-1 girdik. Puan almak istiyorduk ancak olmadı. İnşallah üstümüzdeki kötü şansı bırakıp ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz" diyen Emre Güngör penaltı pozisyonuna ilişkin ise "Bence penaltı değil. Onların vurduğu topa müdahale etmiyorum. Kendi ayağımdan çarpıp elime dokunuyor" değerlendirmesinde bulundu.

Takımının golünü atan Zeki Yıldırım da Trabzon'a puan ya da puanlar alma için geldiklerini ancak istedikleri skoru alamadıklarını ifade etti. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz