Futbol

Akhisar Belediyespor başarıya odaklandı

03 Ocak 2016 Pazar 20:02 - Son Güncelleme 03 Ocak 2016 Pazar 18:05

Arslan: "Ligde yakaladığımız başarıyı sürdürmek istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Cihat Arslan, ilk yarıdaki başarılarını sezonun ikinci yarısına da taşımak istediklerini söyledi.

Devre arası tatilinin ardından Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde toplanan yeşil-siyahlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor 1966 ile 9 Ocak Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Cihat Arslan, ligin ilk devresini iyi geçirdiklerini ancak ikinci yarının daha büyük öneme sahip olduğunu kaydetti.

Arslan, "Takımdan ayrılan ya da ayrılmayan bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. İkinci yarıya çok iyi bir şekilde hazırlanarak hem ligde yakaladığımız başarıyı sürdürmek hem de kötü başladığımız Ziraat Türkiye Kupası'nda gruptan çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Takımdan giden oyuncuların yerini doldurmak için transfer yapabileceklerini belirten Arslan, "Kaptanımız Hasan Kabze, LuaLua ve Orhan Taşdelen takımdan ayrıldı. Biz de bu arkadaşlarımızın yerine doldurabilecek 1-2 futbolcu ile görüşüyoruz. Yönetim kurulu ile yapacağımız toplantının ardından transfer politikamızı belirleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan koşu ile başlayan idman, serbest çalışma ile devam etti. Antrenmana izinli olan futbolcular Douglao, Hugo Rodallega, N'guemo ve Sami katılmadı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz