Futbol

Akhisar'da deplasman kabusu sürüyor

21 Ekim 2013 Pazartesi 10:51 - Son Güncelleme 21 Ekim 2013 Pazartesi 10:55

Akhisar Belediyespor deplasmanda oynadığı 4 maçta sadece 1 puan aldı.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a 1-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor, 4. deplasman maçında yine galibiyet alamadı.

Medical Park Antalyaspor karşısında Vederson'un golüne engel olamayan ve rakibine 1-0 yenilen Akhisar Belediyespor, bu sezon dış sahadaki 4. maçında da gol atamadı. Ege temsilcisi şimdiye kadar deplasmanda Gençlerbirliği'ne 3-0, Kayseri Erciyesspor'a 1-0 yenilmiş, Bursaspor'la da 0-0 berabere kalmıştı.

Bu sezon deplasman maçlarında henüz galibiyet alamayan Akhisar Belediyespor, geçen sezonun ilk 8 haftalık sürecinde bu yılın aksine kendi evinde galibiyet alamamıştı.

Geçtiğimiz sezon ilk 8 haftayı 7 puanla düşme hattında geçen Akhisar Belediyespor, bu yıl topladığı 13 puanla 7. sırada yer aldı.

Oğuz yine kurtardı
Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'e yükseldiği geçen sezondan bu yana aralıksız forma giyen kaleci Oğuz Dağlaroğlu, dün takımıyla ligde üst üste 42. maçına çıktı. Dünkü karşılaşmada 53. dakikada Tita'nın penaltı vuruşunda gole izin vermeyen tecrübeli kaleci, geçen sezon da Mersin İdmanyurdu maçında Mert Nobre'nin penaltı atışını kurtarmıştı.

Ligde 26 Ekim Cumartesi günü Beşiktaş'ı konuk edecek Ege temsilcisi, daha sonra deplasmanda Çaykur Rizespor'la karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz