Futbol

Akhisar'dan Gekas'la ilgili yeni hamle

15 Nisan 2015 Çarşamba 14:15 - Son Güncelleme 15 Nisan 2015 Çarşamba 14:20

Kadro dışı bırakılan Gekas'ın idmanlara katılmadığının tespit edildiği açıklandı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da kadro dışı bırakılan Gekas'ın 21 Yaş Altı takımıyla çıkması gereken antrenmanlara katılmadığı ve tespitinin yaptırıldığı bildirildi.

Akhisar Belediyespor Kulübü'nden yapılan açıklamada, teknik direktör Carlos'la yaptıkları görüşmenin ardından Gekas'ın antrenmana katılmaması ve disiplinsiz hareketleri sebebiyle 28 Mart tarihinden itibaren 4 Süper Lig maçı boyunca kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Gekas'ın bu süre boyunca antrenman eksiğini tamamlaması için 21 Yaş Altı takımıyla antrenmanlara çıkması konusunda menajerine ve avukatına talepte bulunulduğunun bildirildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Gekas'ın 4 lig maçı süresince 21 Yaş Altı takımındaki performansı gözden geçirilerek A takım kadrosuna alınıp alınmayacağına karar verilecektir. Bu geçen süre zarfında Gekas'ın 21 Yaş Altı takımımızla antrenmanlara çıkmadığı görülmüştür ve tespit edilmiştir. Kendisinin kısa zamanda yeniden eski formuna kavuşup takımdaki yerini almasını bekliyoruz."

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'de son 8 haftada 3 maçını Manisa'da oynayacak Akhisar Belediyespor'un bu müsabakalar için 3 maçlık kombine bilet satışı yapacağı bildirildi. Satışı 17-26 Nisan'da yapılacak kombine biletler Spil kale arkası 30, Maraton Akigo 50 ve kapalı alt 100 liradan satılacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz