Futbol

Alanyaspor'dan Fenerbahçe çağrısı

07 Ocak 2015 Çarşamba 18:59 - Son Güncelleme 07 Ocak 2015 Çarşamba 19:08

Albimo Alanyaspor, Fenerbahçe ile oynayacağı maç için destek çağrısı yaptı.

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor'da kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fenerbahçe ile yapacakları özel maçın "Alanyaspor'a destek olsun" diye yapıldığını bildirdi.

Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, lig arasında Fenerbahçe gibi bir kulübü ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Transfer çalışmaları ve Fenerbahçe ile yapılacak hazırlık maçı çalışmaları nedeniyle yoğun bir tempo içerisinde olduklarını belirten Çavuşoğlu, "Fenerbahçe ile yapacağımız hazırlık maçı bizim için çok önemli. Önümüzde kısa bir zaman kaldı. O yüzden dün itibarıyla çalışmalarımızı hızlandırdık" dedi.

Fenerbahçe ile hazırlık maçının kendileri için bir fırsat olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, Alanyalı sporseverleri böylesine büyük organizasyonlarla bir araya getirmekten mutlu olduklarını kaydetti.

Misafir edecekleri Fenerbahçe'nin Albimo Alanyaspor'a katkılarının önemli olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, şöyle devam etti:

"Büyük takımların ilçemize nasıl geldiği, bu tip organizasyonların nasıl yapıldığı, nasıl iletişime geçildiği konusuna iyi vurgu yapılması gerekiyor. Yönetim olarak bu iletişimi kurmuş bulunuyoruz. Alanyaspor'a destek olacak taraftarın bu maça bilet alarak gelmesini rica ediyoruz. Kulübümüzden ücretsiz bilet talep edilmemesini istiyoruz. Özel bir maç olmasından dolayı kombine veya VIP kartlar bu maçta geçerli olmayacak. Bu, Alanyaspor'a destek olsun diye yapılmış bir organizasyondur. Herkesi bu güzel karşılaşmaya ve Alanyaspor'a desteğe bekliyoruz."

Bilet fiyatları belirlendi

Fenerbahçe maçı hazırlıkları hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Ünsal ise 15 Ocak'taki maça titizlikle hazırlandıklarını anlattı.

Bunun için birçok noktada bilet satış noktaları belirlediklerini bildiren Ünsal, "Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri yanında bulunan Passolig Satış Merkezi, Alanyum AVM, Konaklı Mahallesi'ndeki Garaj Butik ve Avsallar Mahallesi'ndeki Dora Kırtasiye bilet satış noktaları olarak belirlendi" diye konuştu.

Passolig kartı olan vatandaşların maç biletini kartına yükletmesi gerektiğini belirten Ünsal, kartı olmayanların ise bilet satış noktalarına giderek passolig sistemli bilet alması gerektiğini söyledi.

Ünsal, bilet fiyatlarının VIP 100, maraton 50, kale arkalarının da 30 lira olarak belirlendiğini, 7 yaş ve üzeri tüm çocukların da maça biletle girme zorunluluğu bulunduğunu sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz