Futbol

Albayrak: Ben olsaydım Fernandes gidebilir miydi, başka takıma?

27 Mart 2022 Pazar 01:28 - Son Güncelleme 27 Mart 2022 Pazar 03:08  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, TRT SPOR'a konuştu. Albayrak, gelecek sezon Beşiktaş formasını giyecek olan Gedson Fernandes'le ilgili olarak "Ben olsaydım Fernandes gidebilir miydi, başka takıma?" diye sordu.

Galatasaray Kulübü'nün Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılan yıllık olağan mali genel kurulunda oylama işlemi devam ederken TRT SPOR canlı yayınına katılan Abdurrahim Albayrak, Erman Gönülşen'in sorularını yanıtladı.

"Bize yakışmadı"

Genel kurulun basın mensuplarına kapalı yapılmasını eleştiren Albayrak, "Oylama sonrası hemen gidip konuştum. 'Şık olmadı, bize yakışmadı' dedim. Basın mensuplarının Galatasaray'a emeği çoktur. Basınsız hiçbir yere gidemezsiniz" ifadelerini kullandı.

Vefat eden eski başkan Mustafa Cengiz'i ve diğer hayatını kaybeden Galatasaray başkanlarını anan Albayrak, "Bu koltuklar kimse kalmıyor. Bir gün hepimiz göçüp gideceğiz. Kimsenin kalbini kırmamamız lazım. İçerideki bu tadsızlıkları yaşamamız lazım, Galatasaray'a yakışır bir şekilde, kardeşçe yürütmemiz gerekiyor"  diye konuştu.

"Ben olsaydım Fernandes başka bir takıma gidebilir miydi?"

Abdurrahim Albayrak, geçen sezon sarı-kırmızılı ekipte kiralık olarak forma giyen Portekizli oyuncu Gedson Fernandes'le ilgili yönetimi eleştirdi. Albayrak, Beşiktaş'ın devre arasında renklerine bağlayıp, Çaykur Rizespor'a kiraladığı Fernandes hakkında, "Pilota bile prim verdim Gedson Fernandes'i şu saatte yetiştir diye. Ben olsaydım Fernandes gidebilir miydi, başka takıma?" diye sordu.

"Kerem Aktürkoğlu'nu her hafta arıyorum"

Yönetimde olduğu sırada Galatasaray'a transfer ettikleri Kerem Aktürkoğlu'nun performasının sorulması üzerine ise Albayrak, "Kerem Aktürkoğlu'nu her hafta arıyorum. Sadece Kerem'i değil ailesini de arıyorum. Marcao ile olan tartışmasıyla ilgili de Kerem'i aradım; 'Sakın Galatasaray ile va takım arkadaşınla ilgili beyanat verme' dedim. Bana verdiği sözü tuttu. Sadece Kerem değil, diğer Galatasaraylı oyuncuların da her zaman yanında oldum" ifadelerini kullandı.

"Ben Galatasaray'dan kopamam, Galatasaraysız yaşayamayam"

Albayrak, yeniden Galatasaray yönetimde görev almayı düşünüp düşünmediğiyle ilgili soruya ise "Benim Galatasaray'a daha çok borcum var. Ben Galatasaray'dan kopamam, Galatasaraysız yaşayamayam. Ortam müsait olursa Galatasaray'da hizmetten kaçmam" yanıtını verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz