Futbol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç TFF'de

03 Şubat 2023 Cuma 15:30 - Son Güncelleme 03 Şubat 2023 Cuma 20:09  |  Kaynak : TRT SPOR, AA

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyet, TFF binasına gitti. Sarı-lacivertli yöneticiler, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Riva'da "hakem yönetimi" konusunda bir görüşme gerçekleştiriyor.

Spor Toto Süper Lig'de Adana Demirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin mücadelenin hakemi Ali Palabıyık'a yönelik tepkisi sürüyor.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, Kulüp Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyetin, Riva'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşeceğini kaydetti.

Gebetaş, AA'ya yaptığı açıklamada, Adana Demirspor ile yapılan maçın hakemleriyle ilgili yönetim kurulu toplantısı yaptıklarını belirterek, toplantıdan TFF Başkanı ile görüşme kararının çıktığını söyledi.

Gebetaş, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşme talep ettiklerini ve bu taleplerinin kabul edildiğini belirterek, Büyükekşi ile Riva'da görüşüleceğini kaydetti.

Görüşmeye Kulüp Başkanı Ali Koç'un yanı sıra, yöneticiler Erol Bilecik, Ahmet Ketenci, Burak Kızılhan ve Özgür Özaktaç da gidecek.

Görüşme öncesi Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından ise şu paylaşım yapıldı;

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz