Futbol

Almeida Timsah oluyor!

16 Ocak 2015 Cuma 10:01 - Son Güncelleme 16 Ocak 2015 Cuma 10:07

Bursaspor, Beşiktaş'ın eski yıldızına göz dikti.

Bursaspor, İtalya Serie A ekiplerinden Cesena'da gözden çıkartılan Hugo Almeida'yı transfer etmek için kolları sıvadı.

Şenol Güneş ile birlikte başarılı bir çıkış yakalayan Bursaspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Yeşil-beyazlılar, transferde rotayı Beşiktaş’ın eski yıldız futbolcusu Hugo Almeida’ya çevirdi. Beşiktaş’la sözleşme uzatmayarak İtalya Serie A ekiplerinden Cesena’ya transfer olan Portekizli futbolcu, burada da beklentilerin çok altında kaldı. Çizme ekibinden gözden çıkartılan 31 yaşındaki futbolcu için Bursaspor yönetiminin resmi teklif yapma hazırlığında olduğu öğrenildi. Maddi darboğazda bulunulmasından dolayı transferlerde temkinli davranan başkan Recep Bölükbaşı da bu görüşmeyi ucuza bitirmek amacında.

10 maçta gol atamadı

Bu sezon Serie A’da 10 maçta toplam 685 dakika süre alan Almeida, gol atma başarısı gösteremezken, Cesena forması altında sadece 1 asist yaptı. Ligin son sırasına demir atan ve zor günler geçiren Cesena’nın Almeida’yı gönderip, bir başka golcü almak istediği gelen haberler arasında. Teknik direktör Domenico Di Carlo’nun da 31 yaşındaki futbolcuya gidiş vizesi verdiği belirtiliyor.

2 milyon Euro’yu kabul etmemişti

Portekizli futbolcu, geçtiğimiz sezon Beşiktaş yönetiminin yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret teklifini reddetmişti. Uzun süre kulüp bulamayan ve boşta kalan Hugo Almeida, Cesena’dan yıllık 750 bin Euro kazanıyor.

Etiketler : AlmeidaBursaspor
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz