Futbol

Almeida ve Fernandes'in sağlık durumu

05 Mart 2014 Çarşamba 13:58 - Son Güncelleme 05 Mart 2014 Çarşamba 14:00

"Almeida'da darbe sonrası oluşan ödem devam ediyor"

 Beşiktaş Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık, takımdaki sakatlıkları süren futbolcularla ilgili bilgi verdi.

Ertuğrul Karanlık, Medical Park Antalyaspor maçında sakatlanan Hugo Almeida'nın durumuna özel açıklama yaparak, "Portekiz milli takım doktoru Almeida'ya 'ağrıların geçene kadar futbol oynama' demiş. Almeida'nın bunu duyması için Portekiz'e gitmesine gerek yoktu, burada Kartal Devlet Hastanesi'ne de gitse aynı teşhisi koyarlardı. Bu yönlendirme hiç hoş olmamış. Kendisi dün geldi, MR çektik, değerlendirme yaptık. Darbe sonrası oluşan ödem devam ediyor" diye konuştu.

Manuel Fernandes'in Eskişehirspor maçında forma giyip giyemeyeceği konusunda net bilgi vermekten kaçınan Karanlık, "Kesinlikle oynayamaz demiyorum. Geçen hafta Medical Park Antalyaspor maçında 'oynayamaz' dedim ama bu hafta kesin konuşmak için henüz erken" ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası'nda forma giymek isteyen Dany'nin arka adalesinde yırtık olduğunu yineleyen Doktor Ertuğrul Karanlık, "Dany, milli takım kampında bulunuyor. Yarın aramıza katılacak. 'Bir şeyim yok' diyor ama henüz görmedim, bu yüzden bir şey diyemem" dedi.

Öte yandan, Beşiktaş Kulübü Yönetimi'nin ligin ikinci yarısında elde edilen 4 maçlık galibiyet serisinin primlerini bu hafta içi dağıtacağı kaydedildi.

Etiketler : AlmeidaFernandes
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz