Futbol

Altay, Mert Nobre'ye emanet

15 Ocak 2022 Cumartesi 20:45 - Son Güncelleme 15 Ocak 2022 Cumartesi 21:33  |  Kaynak : TRT SPOR, AA, DHA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay'da Mustafa Denizli'den boşalan teknik direktörlük görevine deneyimli çalıştırıcının yardımcılığını yapan Mert Nobre getirildi.

Altay Kulübünden yapılan açıklamada Denizli'nin yerine getirilen teknik direktörün Mert Nobre olduğu belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbol takımımız Süper Lig’in geri kalan bölümündeki çalışmalarını, ligi ve sezon başından bu yana oyuncularımızı en iyi tanıyan teknik direktör Mert Nobre yönetiminde sürdürecektir. Teknik direktörümüz Mert Nobre'ye yeni görevinde başarılar dileriz."

Mustafa Denizli ile vedalaştıktan sonra teknik direktörlük görevi için görüştüğü Çağdaş Atan ve Yalçın Koşukavak’la anlaşma sağlayamayan siyah-beyazlıların son kararı Mert Nobre oldu. Siyah-beyazlı takımı yakından tanıyan Nobre, iç sahada oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçında ilk sınavına çıkacak.

Mustafa Denizli ile birlikte göreve başlayan Brezilya asıllı teknik adam, daha önce Akhisarspor ve Hatayspor’da yardımcı antrenörlük, Gençlerbirliği’nde ise teknik direktörlük yapmıştı.

İlk teknik direktörlük deneyimini 2020-2021 sezonunda Gençlerbirliği'nde yaşayan Nobre, başkent temsilcisiyle Süper Lig'de çıktığı 7 maçta 1 galibiyet elde ederken, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz