Futbol

Amrabat'tan flaş karar

31 Mart 2015 Salı 15:11 - Son Güncelleme 31 Mart 2015 Salı 15:18

"İngiltere, Yunanistan ve bazı başka ülkelerden de teklifler aldım. Tercihim..."

İspanya La Liga ekibi Malaga'da forma Nordin Amrabat, "İngiltere, Yunanistan ve bazı başka ülkelerden de teklifler aldım. Bunlar ekonomik olarak daha iyi teklifler olmasına karşın, tercihimi Malaga'dan yana kullandım" dedi.

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Malaga'da başarılı bir performans sergileyen 27 yaşındaki Amrabat, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. As Gazetesi'ne bir röportaj veren Faslı futbolcu, sezon başında başka kulüplerden de teklif almasına rağmen tercihini mavi-beyazlılardan yana kullandığını açıkladı.

27 yaşındaki oyuncu, "İngiltere, Yunanistan ve bazı başka ülkelerden de teklifler aldım. Bunlar ekonomik olarak daha iyi teklifler olmasına karşın, tercihimi Malaga'dan yana kullandım. Bu kulübü ve taraftarlarını seviyorum. Galatasaray'dan ayrılırsam yalnız buraya gelmek gibi bir düşüncem var. Bu düşüncemi kulüp idarecileri Moayad Shatat ve Vicente Casado ile de paylaştım" dedi.

Geleceği ile ilgili topu Malaga'ya atan Amrabat şöyle devam etti:

"Son kararı Malaga verecek. Bu konuda ipler onların elinde. Onların tavrına göre benim de durumum belli olacak. Hocamla aram iyi. Biraz daha fazla forma şansı bulursam daha da mutlu olacağım. Umarım bu sene ligi bitirdiğimiz yere göre UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanırız."

(Kaynak: Skorer)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz