Futbol

Anelka'dan Galatasaray itirafı

05 Nisan 2014 Cumartesi 16:56 - Son Güncelleme 05 Nisan 2014 Cumartesi 17:07

Fransız yıldız, bir dönem Galatasaray’ın da kendisiyle ilgilendiğini söyledi.

İngiltere’de son günlerin gündemdeki ismi Nicolas Anelka, Anelka, Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili sürpriz açıklamalarda bulundu.

Fransız Metro News’e konuşan Anelka, Çin’den ayrılma sürecini ve sonrasındaki tercihlerini anlattı. Shanghai Shenhua takımından Drogba gibi ücretini alamadığı için ayrılan Fenerbahçeli eski golcü, önce Juventus ardından da West Bromwich’in yolunu tutmuştu.

Galatasaray itirafı

Çin’den ayrıldığı dönem kendisiyle ilgilenen takımlar arasında Galatasaray’ın da bulunduğunu belirten Anelka, “Ben daha önce Fenerbahçe’de oynadım. Ve Fenerbahçe’de oynamışsanız sonrasında Galatasaray forması giymek imkansızdır. Aslında sıra dışı taraftarları olan Galatasaray’a büyük saygı duyuyorum. Ama dediğim gibi Fenerbahçeli bir oyuncunun oraya gitmesi olanak dışıdır” ifadelerini kullanarak, neden sarı-kırmızılıların ilgisini yanıtsız bıraktığını anlattı. 

Ronaldinho ile takım ardakaşı oluyor!

Bu arada West Bromwich takımından ayrılan Anelka'nın Ronaldinho'nun takımı Atletico Mineiro ile görüşmeler yürüttüğü ileri sürüldü.

West Bromwich takımında ırkçı harekette bulunduğu iddiasıyla ceza alan ve ardından takımdan ayrılan yıldız futbolcunun, bir dönem Beşiktaş’ın da gündeminde bulunan Ronaldinho’nun takımına transfer olabileceği belirtildi. Brezilya basını oyuncunun Atletico Mineiro ile görüşmeler yürüttüğünü iddia etti.(Skorer)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz