Futbol

Ankaragücü'nün taraftar grubu Gecekondu'dan "barış" açıklaması

05 Mart 2019 Salı 15:30 - Son Güncelleme 05 Mart 2019 Salı 15:44

Ankaragücü'nün taraftar grubu Gecekondu; Göztepe, Eskişehir, Konyaspor, Sakaryaspor ve Beşiktaş ile aralarındaki husumeti bitirdiklerini belirtti.

Ankaragücü'nün taraftar grubu Gecekondu, Antalyaspor deplasmanı dönüşünde 2 taraftarın hayatını kaybetmesi sonrası bir açıklama yayınladı. Gecekondu; Göztepe, Eskişehir, Konyaspor, Sakaryaspor ve Beşiktaş ile aralarındaki husumeti bitirdiklerini belirtti.

Ankaragücü Taraftar Grubu Gecekondu, Antalyaspor deplasmanından dönüşünde Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz'ün midibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybetmesi üzerine bir açıklama yayınladı.

Gecekondu, cenaze töreninde bir çok taraftar grubunun yer almasının üzerine, "Artık bizim futbol camiasında hasmımız da yok, düşmanımız da yok. Herkes bizim dostumuzdur" ifadelerine yer verdi.

Açıklamada, Göztepe, Eskişehir, Konyaspor, Sakaryaspor ve Beşiktaş ile aralarındaki husumetin de son bulduğu belirtildi.

Yaşanan vahim olayın tüm futbol camiasının canını yaktığını vurgulayan Gecekondu, "Acımızı paylaşarak bizlere destek veren herkese canı gönülden teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: TRTSPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz