Futbol

Antalyaspor geçen sezonu aratıyor

22 Kasım 2013 Cuma 09:37 - Son Güncelleme 22 Kasım 2013 Cuma 09:42

Medical Park Antalyaspor geçen sezona göre bu sezon düşüş yaşıyor.

Medical Park Antalyaspor, bu sezon 11 haftalık periyotun ardından geçtiğimiz sezona göre puan cetvelinde daha alt sıralarda yer alabildi.

Bu sezon kadrosuna yaptığı takviyelerle Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen kırmızı-beyazlı takım, teknik direktör Mehmet Özdilek'ten boşalan koltuğa Samet Aybaba'yı getirdi.

Medical Park Antalyaspor, değişikliklere rağmen geçen sezon ilk 11 haftada elde ettiği başarılı performansı bu sezon tekrarlayamadı. 2012-2013 sezonunda 11 hafta sonunda 7 galibiyet, 1 beraberlik, 3 de mağlubiyet alan ve 22 puan toplayarak ligde ikinci sırada yer alan Medical Park Antalyaspor, bu sezon ise 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti.

Kırmızı-beyazlı ekip, geçen senenin aksine bu sezon 14 puan ile ligde kendisine 10'uncu sırada yer bulabildi. Geçen sezon rakip ağları 20 kez havalandıran ve kalesinde 13 gol gören kırmızı-beyazlılar, bu sezon ise 11 gol atıp 11 gol yedi.

Bu hafta sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Medical Park Antalyaspor, iç saha performansında geçen sezon gibi bu sezon da sadece bir kez mağlup oldu. Geçen sezonun ilk 11 haftasında sahasında oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlı takım, bu sezon ise 2 galibiyet, 2 beraberlik elde etti, 1 kez de yenildi.

Diarra, yine en golcü futbolcu

Geçen sezona oranla daha az gol atan kırmızı-beyazlı takımda geçen sezon 9 futbolcu (Uğur, Tita, Emrah, Isaac, Ömer, Diarra, Aissati, Deniz ve Murat) gol atma başarısı gösterirken, bu sezon sadece 5 futbolcunun (Baros, Tita, Diarra, Vederson ve Emrah) gol sevinci yaşaması dikkati çekti.

Geçen sezon takımda 4 golle en çok gol atan futbolcu unvanına sahip Lamine Diarra, bu sezon da 5 golle yine en çok gol atan futbolcu olma başarısı gösterdi. Bu sezon büyük umutlarla transfer edilen ve daha önce Galatasaray forması giyen Milan Baros ise 2 golle Diarra'nın ardından en çok gol atan diğer futbolcu oldu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz