Futbol

Antalyaspor'da Fenerbahçe mesaisi sürüyor

15 Kasım 2013 Cuma 12:19 - Son Güncelleme 15 Kasım 2013 Cuma 16:00

Samet Aybaba, milli maç arasını iyi değerlendirmek istediklerini söyledi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Ligdeki Fenerbahçe müsabakası zor bir maç olacak. Önümüzde uzun bir süre var. O süreyi değerlendirip bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Medical Park Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yaptığı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı.

Kalbindeki rahatsızlık nedeniyle anjiyo olan Mehmet Sedef ve izinli Tita ile Isaac ve Vederson antremana katılmadı. Koray ise düz koşu yaptı.

Teknik direktör Aybaba, gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle oyuncularının bazılarına izin verdiğini söyledi. Torku Konyaspor maçında kötü bir oyun sergilediklerini kaydeden Aybaba, nerede yanlış yaptıklarını ve neden kötü oynadıklarını incelediklerini anlattı. Antalyaspor'un iyi bir takım olduğunu ve tecrübeli futbolculara sahip olduğunu belirten Aybaba, "Ligdeki Fenerbahçe müsabakası zor bir maç olacak. Önümüzde uzun bir süre var. O süreyi değerlendirip bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Oyuncu kadrorusuna takviyeyi yeterince yapamadıklarını, bazı sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Aybaba, takım içindeki oyuncularla bu sıkıntıyı aşmaya çalıştıklarını dile getirdi. Takımın performansını son maça bağlamamak gerektiğinin altını çizen Aybaba, ondan önce 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldıklarını vurguladı.

Torku Konyaspor maçında Milan Baros'a verilen üç maçlık cezayı normal bulduklarını da belirten Aybaba, Anton Ferdinand'ın performansının ise düşük olduğunu, hazırlık ve kupa maçlarında buna göre değerlendirme yapacacaklarını bildirdi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz