Futbol

Antalyaspor'dan bir transfer daha

02 Temmuz 2015 Perşembe 16:41 - Son Güncelleme 02 Temmuz 2015 Perşembe 17:07

Antalya, geçen sezon Gaziantepspor'da forma giyen Chico'yu renklerine bağladı.

TRANSFERDE TAKIM DOSYASI: 18 SÜPER LİG EKİBİNE KİMLER GELDİ, KİMLER GİTTİ?

Spor Toto Süper Lig'e bir yıl aradan sonra yeniden yükselen Antalyaspor, transferde hareketli günler geçiriyor. Akdeniz temsilcisi, iki isim ile daha sözleşme imzaladı.

Chico Antalyaspor'da

Kırmızı beyazlı takım geçen sezon Gaziantepspor'da forma giyen 25 yaşındaki Luis Francisco Grando (Chico) ile sözleşme imzaladı. Chico, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile Hasan Subaşı Tesisleri'nde kendisini 3 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Kadir Bekmezci de imzaladı

Kırmızı-beyazlılar, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Kadir Bekmezci ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen imza töreninde Antalyaspor Başkanı Gencer ile ön libero Kadir Bekmezci yer aldı. Bekmezci, kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Belçika doğumlu olan 30 yaşındaki Bekmezci, 5 yıldır Sivasspor'da forma giyiyordu.

Sıra Ronaldinho'da

Transfer döneminde Kamerunlu golcü Samuel Eto'o transferiyle adından sıkça söz ettiren Antalyaspor, Eto'o, Chico ve Kadir Bekmezci dışında Rıdvan Şimşek ile Ondrej Celustka'yı da renklerine bağlamıştı.

Ronaldinho ile prensip anlaşmasına varan Antalyaspor'da transferin gerçekleşmesi için sponsorluk görüşmeleri sürüyor.

Kadir Bekmezci'den Sivasspor'a teşekkür

Bu arada Kadir Bekmezci, geçen sezon formasını giydiği Medicana Sivasspor'a ve taraftarlarına teşekkür etti.

Bekmezci, yaptığı açıklamada, Medicana Sivasspor'dan ayrıldıktan sonra birkaç takımla görüştüğünü, bu görüşmeler sonunda Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını söyledi.

Kariyerinde Medicana Sivasspor'un çok büyük katkısı olduğunu belirten Bekmezci, "Sivasspor Kulübü bana çok şeyler kazandırdı. Oradan ayrılmak beni gerçekten çok üzdü ama bu futbolun doğasında var. Altı yıl formasını giydiğim ve kaptanlığını yaptığım Sivasspor'a ve taraftarlarına çok çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler" diye konuştu.

Bugüne kadar çalıştığı takımlar arasında en iyi yönetime sahip kulübün Sivasspor olduğunu aktaran Kadir Bekmezci, "Mecnun Otyakmaz ve ekibi gerçekten mükemmel insanlar. Onlara ne kadar teşekkür etsek az olur. Benim bugünlere gelmemde emekleri çok. Başta Mecnun başkan olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kadir Bekmezci, Antalyaspor'un yeni transferi Samuel Eto'o ile yan yana futbol oynayacağı için de mutlu olduğunu belirtti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz