Futbol

Antalyaspor'dan kınama!

04 Mart 2016 Cuma 21:17 - Son Güncelleme 04 Mart 2016 Cuma 19:19

"Kılıç'a yönelik yapılan sözlü sataşmayı kabul etmiyor ve kınıyoruz"

Antalyaspor Kulübü, kadro dışı bırakılan futbolcu Erman Kılıç'a, antrenman yaptığı sırada bazı kişilerin tehditkar sözler yöneltmesi olayını kınadı.

Kırmızı-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, kulüp tarafından tahsis edilen sahada antrenman yapan Erman'a bazı kişilerce sözlü sataşmada bulunulduğu belirtilerek, "Kendisine yönelik yapılan sözlü sataşmayı kabul etmiyor ve kınıyoruz. Bu kulübün yönetim kurulu, taraftarı, futbolcuları, teknik kadrosu ve tüm camiası Antalya'nındır. Şehrimize ve takımımıza zarar vererek imajını zedeleyecek hiçbir girişimi onaylamadığımızı belirtiriz" denildi.

Kadroda bulunsun ya da bulunmasın, Antalyaspor ile sözleşmesi bulunan tüm futbolcuların değerli olduğu kaydedilen açıklamada, "Sözleşmeli futbolcumuza yapılmış olan bu durumu tasvip etmediğimizi ifade eder, Antalyaspor Yönetim Kurulu olarak takım ruhunu ve birlikteliği zedeleyici hiçbir davranışa izin vermeyeceğimizi önemle bildiririz" ifadeleri kullanıldı.

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal, Erman Kılıç'ın, antrenman yaptığı sırada bazı kişilerce tehdit edildiğini ve konunun takipçisi olduklarını açıklamıştı. Ünsal, bazı taraftarların futbolcuya, "Burada kendine dikkat et", "Korumasız gezme" şeklinde sözlerle tehditte bulunduklarını belirterek, "Kendisiyle görüştük ve konu hakkında bilgi aldık. Psikolojik açıdan destek olup, hukuki anlamda neler yapabileceğimizi aktardık" ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz