Futbol

Atiba, Devler Ligi için iddialı konuştu

04 Ekim 2017 Çarşamba 14:51 - Son Güncelleme 04 Ekim 2017 Çarşamba 15:06

Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, Türkiye Ligi'nin Avrupa'daki birçok futbolcu tarafından bilindiğini söyledi. Kanadalı futbolcu, ''Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir şansımız olduğunu düşünüyorum’’ diyerek, iddialı olduklarının da altını çizdi.

Beşiktaş’ın deneyimli futbolcusu Atiba Hutchinson, Bein Sporst’a açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı takımda çok mutlu olduğunu ifade eden 34 yaşındaki orta saha, "Türkiye Ligi, Avrupa seviyesinde birçok oyuncu tarafından bilinen bir lig. Oyuncuları buraya gelmeleri konusunda ikna etmek için çok anlatmanız gerekmiyor’’ dedi.

Takıma yeni katılan arkadaşlarını da değerlendiren yıldız futbolcu, ''Tamamı çok kaliteli, kariyerleri boyunca büyük başarılar elde etmiş oyuncular. Daha büyük başarılar elde etmemiz için bize çok büyük katkı yapacaklar’’ ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın, potansiyeli çok yüksek bir kulüp olduğunu dile getiren Atiba, ''Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir şansımız olduğunu düşünüyorum. Çünkü, takım iyi bir kimyaya sahip. Doğru yoldayız ve Şampiyonlar Ligi'nde de gruptan çıktıktan sonra ileriye doğru devam edebiliriz" şeklinde konuştu.

Vodafone Park'taki atmosferin çok etkileyici olduğuna da değinen tecrübeli orta saha, özellikle Avrupa maçlarında ve derbilerde atmosferin büyüleyici olduğunu söyledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz