Futbol

Attila Szalai: Lig başladığında hazır olmak istiyoruz

04 Ağustos 2021 Çarşamba 21:09 - Son Güncelleme 04 Ağustos 2021 Çarşamba 21:33  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, Dinamo Kiev ile oynanan hazırlık maçının ardından TRT SPOR'a özel açıklamalar yaptı. Szalai, "Sezon öncesi hazırlık dönemi şimdiye kadar iyi gidiyor. Lig başladığında hazır olmak istiyoruz" dedi.

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. 1-1 biten maçta etkili bir performans sergileyen Attila Szalai, TRT SPOR'a konuştu.

Sarı-lacivertli takımın iyi yolda olduğunu ifade eden Szalai, "Sezon öncesi hazırlık dönemi şimdiye kadar iyi gidiyor. Gerçekten çok iyi ve yoğun antrenmanlar yapıyoruz. Hem fiziksel durumumuzu, hem de taktiksel seviyemizi geliştirmeye çalışıyoruz. İyi ve başarılı hazırlık maçları oynuyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesini oynadık. Bu şekilde devam edip, bir sonraki hafta lig başladığında hazır olmak istiyoruz." dedi.

Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın takıma oynattığı sisteme dair, "Çok iyi bir sistem, çok başarılı olabileceğimiz bir sistem" diyen Macar stoper, "Takım olarak da bu sistemde iyi olduğumuzu düşünüyorum. Tabii ki düzeltmemiz gereken bazı hatalar, saha içinde yanlış anlaşılmalar var. Futbol bu. Bunlar her sistemde olabilir. Ama iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Bu sistemde arkadaşımızın kademesine girmemiz, çok fazla koşmamız gerekiyor. Ama gerçekten iyi bir şekilde bunu çalışıyoruz. Teknik ekibimiz de bunu bize en iyi şekilde açıklıyor. Devam etmek istiyoruz." ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz