Futbol

Avrupa devleri Eljif Elmas'a talip

19 Mayıs 2019 Pazar 01:21 - Son Güncelleme 19 Mayıs 2019 Pazar 01:23

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas’ın talipleri artmaya devam ediyor. Manchester City ve Manchester United ile Inter’in de genç futbolcu ile ilgilendiği iddia edildi.

Süper Lig ve milli takımda gösterdiği performansla Avrupa takımlarının radarına giren Eljif Elmas için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Tottenham’ın bir süredir izlediği 19 yaşındaki futbolcunun Premier League’deki talipleri arttı. Daily Mail'de yer alan habere göre, Manchester United ile birlikte Manchester City de genç futbolcuyu yakından izliyor.

Makedon futbolcunun, genç yaşına rağmen ülkesinin en yetenekli isimleri arasında yer aldığı ve Avrupa takımlarının takibi altında olduğu vurgulandı.

Öte yandan Makedonya basınına konuşan Goran Pandev, Inter'in kendisine ulaşarak Eljif Elmas hakkında bilgi aldığını söyledi.

Bir dönem Inter forması da giyen 35 yaşındaki futbolcu, “Kulüp Başkanı Giuseppe Marotta, Eljif Elmas hakkında bilgi vermemi istedi. Transfer görüşmelerine başlayan Inter ve Fenerbahçe'ye yardımcı oldum. Eljif'in Inter forması giydiğini görmek istiyorum” dedi.

Fenerbahçe'nin tekliflerin tamamını değerlendirerek iyi bir bonservis bedeli kazanmak ve transfer bütçesinin önemli bir kısmını bu satıştan elde etmek istiyor.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz