Futbol

Ayakkabılar satışa çıkıyor

23 Temmuz 2019 Salı 17:02 - Son Güncelleme 23 Temmuz 2019 Salı 17:05

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, antrenmanda Abdulkadir Ömür'e verdiği ayakkabıları imzalattı. Ağaoğlu, ayakkabıları açık artırmaya sunup satacağını ve gelirini kulübe bağışlayacağını söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 'Abdülkadir'e verdiği ayakkabıları açık arttırmada satacak.

Sezon öncesi çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da, Abdulkadir Ömür'ün antrenmana gelirken ayakkabılarını otelde unutması sonrası Başkan Ağaoğlu ile ilginç bir diyalog yaşamıştı.

Abdülkadir’e antrenman sırasında ayakkabısını vermesiyle ilgili konuşan Ağaoğlu, "Abdülkadir koşu ayakkabılarını otelde unuttu. Malzemeci almaya gitti. Gidiş geliş 10 dakika sürecekti. Abdülkadir çoraplarıyla ayakkabısız koşmaya kalktı. Şimdi aşağı yukarı sahanın etrafından 400 metre olduğunu düşünürsek 10 dakika sürecekti o ayakkabının geri gelmesi.  Allah korusun en ufak kesik, en ufak sivri taş parçası, benzeri bir cisim ayakta ciddi enfeksiyona sebebiyet verebilir.  Biraz ondan kaynaklanıyordu. Ben biraz panikledim. O da ısrarla almamak istedi. Ben böyle koşarım dedi.  Ayakkabı ayağına oldu Allah’tan. Koştuktan sonra bana iade etti. Bende onu imzalatıp açık attırmayla satacağım geliri kulübe..” dedi.

 Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz