Futbol

Aybaba: "Beni bitirdi!"

06 Ekim 2018 Cumartesi 19:46 - Son Güncelleme 06 Ekim 2018 Cumartesi 19:50

 Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında konuk ettiği MKE Ankaragücü'nü 1-0 yenen Bursaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, ilk yarı oynadıkları iyi oyunla maçı kazandıklarını söyledi.

Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, kazanmaları gereken bir maçı geride bıraktıklarını dile getirdi.

Maçtan önce oyuncularını galibiyete kenetlediğini belirten Aybaba, "Coşkulu oynamamız gereken değil, kazanmamız gereken bir maç olduğunu konuştuk. İlk yarı çok iyi oynadık ve gol de attık. Golden sonra bir tane daha atabilseydik, oyun çok farklı yerlere gidebilirdi." ifadelerini kullandı.

Oyuncularını aldıkları galibiyetten dolayı kutlayan Aybaba, şöyle konuştu:

"Kimse için kolay değildi. Hepimiz çok zorlandık. Her şey bitti mi? Bence yeni başlaması lazım. Yedi maç galip gelememek Bursa'daki hiç kimse için kolay değil. 7-8 haftada bir galibiyet alıp, coşkuyla kutlamak bize yakışmaz. Eksiklerimiz, sakatlarımız var. Bu haftaki boşlukta çalışıp, önümüzdeki süreçte daha iyi yerlere gelebiliriz. Takımın eksikleri var, sakatlarımız var. Ramazan Keskin son antrenmanlarda, 'Beni oynat.' diye gözümün içine bakıyordu. Çok beğendim. Burak Kapacak da rüyadan uyanamadı. Bu bir rüya. 19 yaş altı takımında oynarken, birden kendisini burada buldu. Bu tür oyuncuları fazla abartmayalım, geliştirmeye çalışalım."

Aybaba, bir gazetecinin, Video Yardımcı Hakem "VAR" sisteminden dolayı iki golünüz iptal edildi. Bu konu hakkındaki yorumuz nedir?" sorusuna ise, "Beni bitirdi!" cevabını verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz