Futbol

Aybaba için Trabzonspor'a rakip çıktı

23 Mayıs 2018 Çarşamba 10:58 - Son Güncelleme 23 Mayıs 2018 Çarşamba 11:03

Trabzonspor'un teknik direktörlük koltuğuna getirmek istediği Samet Aybaba'ya, Bursaspor'un da teklifi götürmesi işleri karıştırdı. Aybaba’nın önceliğinin bordo-mavililer olmasına rağmen, Bursaspor'a da henüz kesin bir cevap vermediği öğrenildi.

Rıza Çalımbay ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük arayışına giren Trabzonspor'da, Samet Aybaba sesleri yükseliyor. Tecrübeli teknik adama, Bursaspor'un da teklif götürmesi bordo-mavililerde keyifleri kaçırdı.

Demir Grup Sivasspor ile oldukça başarılı bir sezon geçiren Aybaba ile anlaşmak isteyen Trabzonspor yönetimi, bir an önce tecrübeli hocayı takımın başına geçirmek istiyor.

Bu arada bordo-mavililerin teklifine sıcak bakan Samet Aybaba'nın, Bursaspor'un teklifini de değerlendirdiği öğrenildi.

Aybaba, 2002-2004 yıllar arasında çalıştırdığı Trabzonspor'da, 55 maçta, 26 galibiyet, 17 beraberlik, 12 de mağlubiyet almasının yanında, bir Türkiye Kupası sevinci yaşadı.

Hüseyin Çimşir’i yardımcı antrenörlük görevine getiren Karadeniz Fırtınası, teknik direktörlük için Aybaba'nın olmaması halinde Özkan Sümer'in belirleyeceği diğer isimlerle de temasa geçmesi bekleniyor. 

Kulüp çevrelerinde teknik direktörlük için Tolunay Kafkas, Sadi Tekelioğlu, Giray Bulak ve Fatih Tekke'nin de adı geçiyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz