Futbol

Aybaba ile Kutlu, 5. kez rakip

17 Mart 2016 Perşembe 11:30 - Son Güncelleme 17 Mart 2016 Perşembe 09:35

Küme düşme hattını ilgilendiren maçta Kayserispor, Eskişehirspor'u ağırlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de 18 Mart Cuma günü yapılacak Kayserispor-Eskişehirspor müsabakası, iki takım teknik direktörünün bu kulvardaki 5. buluşması olacak.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ile Kayserispor'un yeni teknik adamı Hakan Kutlu, lig tarihinde 5. kez birbirlerine rakip olarak sahaya çıkacak.

İki teknik adamın başında bulunduğu takımlar Süper Lig'de daha önce 4 kez karşı karşıya gelirken, galibiyet sayısında Samet Aybaba, Hakan Kutlu'ya 3-1 üstünlük sağladı.

Teknik adamlar ilk kez, 2007-2008 sezonunda rakip olurken, bu dönemde Samet Aybaba'nın çalıştırdığı Bursaspor, Kutlu'nun başında bulunduğu MKE Ankaragücü karşında müsabakadan 2-1 galip ayrıldı. Aynı sezonun ikinci yarısında ise Kutlu'nun takımı MKE Ankaragücü, sahasında Aybaba'nın çalıştırdığı Bursaspor'u 2-0 yendi.

Samet Aybaba bir sonraki sezon başında bulunduğu Gençlerbirliği ile Hakan Kutlu'nun teknik adamlığını yaptığı MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti.

Samet Aybaba ile Hakan Kutlu, 2012-2013 sezonunda yine karşı karşıya geldi. Aybaba'nın takımı Beşiktaş, Kutlu'nun çalıştırdığı Mersin İdmanyurdu'nu 2-1'le geçti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz