Futbol

"Ayrıldığım için pişman değilim"

04 Ekim 2017 Çarşamba 12:51 - Son Güncelleme 04 Ekim 2017 Çarşamba 13:57

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Red Bull Leipzig’in yıldızı eski Galatasaraylı Bruma, önemli açıklamalar yaptı. Portekizli futbolcu, sarı-kırmızılı takımdan ayrıldığı için pişman olmadığını dile getirdi. Bruma, ''Başkan Dursun Özbek, beni neden sattığını taraftara açıklamak zorunda'' dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Özbek'in kendisini disiplinsiz bulduğuna dair sözlerine Bruma,  "Başkan Dursun Özbek beni çok iyi tanıyor. Taraftara beni neden sattığını açıklamak zorunda. Öyle bir ifade kullandıysa bu onun bileceği iş" diye cevap verdi. 

"Galatasaray taraftarını hiçbir zaman unutmayacağım"

Galatasaray’dan bu sezon başında Leipzig’e giden Bruma,  “Bir gün ayrılacaktım. Önüme bakmak zorundayım. sarı-kırmızılılarla muhteşem zamanlar geçirdim. Taraftarı hiçbir zaman unutmayacağım” değerlendirmesinde bulundu.

Leipzig’de takımın henüz ilk 11'e yerleşememesine de değinen Portekizli futbolcu, “Yeni bir ülkeye, yeni bir şehre ve yeni bir takıma alışma sürecindeyim. Biraz zaman alacak ama her şey yoluna girecek” ifadelerini kullandı.

"Tercihim Türk Telekom Stadyumu" 

Vodafone Park'ın çok iyi bir atmosfere sahip olduğuna da değinen Portekizli yıldız yinede tercihinin Türk Telekom Stadyumu olacağını söyledi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz