Futbol

Aysal'dan Burak Yılmaz yorumu

10 Ekim 2013 Perşembe 18:10 - Son Güncelleme 10 Ekim 2013 Perşembe 18:14

Aysal, Türk futbolcuların Avrupa liglerinde oynamalarını istediğini söyledi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Burak Yılmaz'ın İngiltere'nin Chelsea takımına transfer olacağı yönündeki iddialarla ilgili, "Eğer Burak gitmek ister, Chelsea de ilgilenirse neden olmasın? Tercihim, Türk futbolcuların Avrupa liglerinde oynamalarından yana'' dedi.

Başkan Aysal, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Stamford Bridge Stadı'nda düzenlenen ''Futboldaki Liderler'' organizasyonuna katıldı.

Yaptığı konuşmanın ardından gazetecilerin ''Burak Yılmaz'ın Chelsea'ye gideceğiyle ilgili birçok spekülasyon yapılıyor. Buna ilişkin ne söylemek istersiniz" sorusuna Aysal, ''Eğer Burak gitmek ister, Chelsea de ilgilenirse tabii ki neden olmasın? Benim tercihim Türk futbolcuların Avrupa liglerinde oynamalarından yana'' yanıtını verdi.

Aysal, "Chelsea'den henüz bir teklif aldınız mı?" sorusuna ise ''Hayır şu ana kadar almadık. Lazio ile yaz transfer döneminde görüşmelerimiz oldu ancak şartlar sağlanamadığı için gerçekleşmedi'' cevabını verdi.

Ada basını, forvet hattındaki Fernando Torres, Samuel Eto'o ve Demba Ba'dan şu ana kadar verim alamayan Jose Mourinho yönetimindeki Chelsea'nin, devre arasında kadroya bir forvet transfer etmeyi düşündüğünü son günlerde sık sık manşetlerine taşıyor. Spor Toto Süper Lig'de son iki sezondur gol kralı olan Burak Yılmaz da bu isimler arasında yer alıyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz