Futbol

Aziz Yıldırım'dan futbolculara 5 talimat

07 Mart 2014 Cuma 10:02 - Son Güncelleme 07 Mart 2014 Cuma 10:16

Aziz Yıldırım, milli futbolcularına "Euro 2016'ya mutlaka gidin" emri verdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Samandıra Tesisleri'ne yaptığı ziyarette önce Milli Takım'ın İsveç maçı kadrosunda yer alan Gökhan Gönül, Alper Potuk, Caner Erkin, Mehmet Topal ve Volkan Demirel ile bir süre sohbet etti.

Başkan, "Milli Takım nasıl geçti?" diye sordu.

Futbolcular da her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Yıldırım, ardından Fenerli millilere şu uyarılarda bulundu:


1- Takımı toparlayın
"Euro 2016 çok önemli. Elinizden geleni yapın. Milli Takım'da arkadaşlarınızı toplayın. Sizler tecrübelisiniz. Sadece ülke için değil bireysel olarak da başarılar önemli. Dünya Kupası'nı kaçırmamak lazımdı. Milli Takım'ın Euro 2016'ya gitmesi lazım. Bizim futbol markamızın artması açısından çok önemli, böyle şeyleri önemsemek zorundayız."

2- Trabzon'da gereğini yapın
Gençlerbirliği maçı öncesi Samandıra çıkarmasıyla enkaza dönen takımı toparlayan Başkan Aziz Yıldırım, Trabzon deplasmanı öncesi de kolları sıvadı.

Yıldırım, Genel Sekreter Mahmut Uslu ile tesislere gidip, antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcularla bir süre görüştü. Yıldırım, oyuncularına "Biz üstümüze düşeni yaptık. Sıra sizde" mesajı verdi.

3- Bu yıl şampiyonluğa mecburuz
"Söylenecek bir şey yok ki. Sonuçta bu maçın önemini biliyorsunuz. Sizlerden neler beklendiğini biliyorsunuz... Sorumluluklarınızı biliyorsunuz... Çok tecrübeli ve üst düzey oyuncularsınız. Üstünüze düşeni yapın. Bu yıl şampiyon olmak zorundayız. Bu şampiyonluk bizim için çok önemli."

4- Bir kuruş bile alacağınız yok
Şu anda Türkiye'de maddi-manevi en büyük desteği alan oyuncu grubu sizsiniz. Hiçbir kulüpte bu kadar büyük bir taraftar desteği yok. Size karşı taraftar sevgisi her koşulda var. Bunca olaylardan sonra bütün camiayı yanınızda hissetmek önemli. Maddi olarak kimsenin alacağı yok.

5- İşinizi en iyi şekilde yapın
Size hiçbir sıkıntı yaşatmadan sahanın içinde tutabilmek için büyük fedakârlıklar yapıyoruz. Siz de üstünüze düşeni yapın. Bakın herkesin gözü sizde. Camianın gözü sizde. Siz kazanınca insanların yüzü gülüyor, kaybettiğiniz zaman tam tersi. İşinizi en iyi şekilde yapın."

Akşam

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz