Futbol

Badou Ndiaye: Sahada aslan gibi cevap verdik

21 Nisan 2019 Pazar 00:28 - Son Güncelleme 21 Nisan 2019 Pazar 00:40

Kayserispor’u 3-1 yenen Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Ndiaye, "Yediğimiz golde sorumluluk benimdi. Bu pozisyondan sonra hem kendime hem de takım arkadaşlarıma olan güvenimi yitirmedim. Bir aslan gibi sahada cevabımızı verdik" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor’u 3-1 yenen Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Badou Ndiaye, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Yedikleri golde kendisini hatalı bulan Ndiaye, şunları söyledi: 

“Futbolda bu tarz şeyler olabiliyor. Yediğimiz golde sorumluluk benimdi. Topu kornere veya taça atabilirdim. Topu oyuna sokmak istedim devamında da gol geldi. Bu pozisyondan sonra hem kendime hem de takım arkadaşlarıma olan güvenimi yitirmedim. Bir aslan gibi sahada cevabımızı verdik. Açıkçası maçtan sonra babamdan bir mesaj aldım. Kendine çok güveniyorsun dedi. Bugün bu bana iyi bir ders oldu. O pozisyonda yanımda Emre vardı, Emre’ye pas verebilirdim ancak o an görmedim. Eğer vuruşum gol olsaydı şu an farklı şeyler de konuşuyor olabilirdik, olmadı. Artık bir sonraki maça hazırlanacağız. Takımla alakalı geleceğimi Fatih Hocaya ve Yönetimimize sormak gerekiyor. Burada bana söz düşmez.”

Muslera: “Takım olarak çok iyi bir reaksiyon gösterdik”

Sarı-kırmızılı ekibin başarılı file bekçisi Fernando Muslera ise maça iyi başladıklarını ancak beklemedikleri bir gol yediklerini ifade etti.

Muslera şunları söyledi:

Maça iyi başladık ama beklemediğimiz ve istemediğimiz erken bir gol yedik. O golden sonraki reaksiyon çok önemliydi. Takım olarak çok iyi bir reaksiyon gösterdik. Akabinde hemen golü bulduk. İkinci gol, üçüncü gol ve birçok pozisyona girdik. Rakibimize baktığımızda 1 kişi eksik oynadılar ama pek de pozisyona giremediler. Sadece kontra ataklar vardı. Tabii ki rakibin kontra atakları konusunda biraz daha kendimizi geliştirmemiz lazım. Mutlak 3 puan kazanmamız gereken bir maçtı. Ligin sonuna bir şey kalmadı. Puan kaybı lüksümüzün olmadığı döneme girdik. Üçer puan toplayarak gitmek istiyoruz. Şu an her şey kendi elimizde. Rakibin de sonuçlarına bakıyoruz ama bizim üzerimize düşen her maça final havasında hazırlanıp üçer puanla devam etmek. Futbolda her şey olabiliyor. Bunun en güzel örneklerini Şampiyonlar Ligi’nde son maçlarda gördük. Zor maçlarımız var, derbilerimiz var ama ne olursa olsun bizim her maça ayrı odaklanıp kazanarak gitmemiz gerekiyor.”

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz