Futbol

Balıkesir'de maçın ardından

24 Kasım 2014 Pazartesi 22:06 - Son Güncelleme 24 Kasım 2014 Pazartesi 22:09

Kolgu: "Çalışmaya devam edeceğiz." R.Carlos: "İyi bir oyun ortaya koyduk."

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un Yardımcı Antrenörü Deniz Kolgu, Sivasspor'a 3-1 yenilmelerine ilişkin, "Oyuncularımızın gözlerinden öpüyoruz. Bizim onlara ilişkin bir sorunumuz yok. Çalışmaya devam" dedi.

Kolgu, Teknik Direktör İsmail Ertekin'in cezalı olması nedeniyle maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, son derece gergin, iki takımın da mutlak 3 puana ihtiyaç duyduğu bir futbol oynandığını söyledi.

Oyuncuları her ne kadar bu gerginlikten uzak tutmaya çalışsalar da başarılı olamadıklarını dile getiren Kolgu, şunları kaydetti:

"Futbolcularımızın yaşadığı gerginlik, hatalara neden oldu. Ortada sorun varsa sorumlu biziz. Oyuncularımızın gözlerinden öpüyoruz. Bizim onlara ilişkin bir sorunumuz yok. Çalışmaya devam. Ortada bir başarısızlık var. Gerginlik takımımıza olumlu yansımadı, çıkamadık içinden. Sorumlu biziz, başka söylenecek bir şey yok."

- Sivasspor cephesi

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise zor bir maç oynadıklarını belirterek, özellikle ligde zor günler geçiren ve durumunu düzeltmek isteyen bir takıma karşı mücadele ettikleri için müsabakanın kendileri bakımından daha da zorlaştığını ile getirdi.

Bugüne kadar gol pozisyonlarında şanssızlık yaşadıklarını ifade eden Carlos, "Bugün de iyi bir maç ortaya koyduk, 3 gol bulduk. Oyuncularımızı kutluyorum. İyi bir oyun ortaya koyduk. Şansımız geri gelmeye başladı. Eski günlerimize dönmeye başlıyoruz. Göze güzel görünen futbolu seviyorum ama bazen görevimiz gereği galibiyete yönelik oynamamız gerekiyor" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz