Futbol

Balkes 'Gençler'i gözüne kesti

26 Eylül 2014 Cuma 20:23 - Son Güncelleme 26 Eylül 2014 Cuma 20:38

"G.Saray maçındaki gibi Gençlerbirliği'nden de puan alırsak güvenimiz artacak."

Spor Toto Süper Lig'de, deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Balıkesirspor'un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Galatasaray maçındaki gibi Gençlerbirliği'nden de puan alırsak tahmin ediyorum ki öz güvenimiz artacak" dedi.

Kırmızı-beyazlılar, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını, Ertekin gözetiminde Atatürk Stadı'nda gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Ertekin, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara deplasmanına puan veya puanlar almak için gideceklerini bildirdi.

Müsabakaya iyi konsantre olmak istediklerini belirten Ertekin, "Galatasaray maçındaki gibi Gençlerbirliği'nden de puan alırsak tahmin ediyorum ki öz güvenimiz artacak. Çalışmalarımız o yönde. Pazar gününü özlemle bekliyoruz. Çünkü kazandığımız her maç, öz güvenimizi artırıyor. Yani maç günlerini beklemek keyifli oluyor" diye konuştu.

Ertekin, Gökhan Ünal'ın, sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliği'ne karşı forma giyememe ihtimali bulunduğunu dile getirdi.

Kırmızı kartlar dolayısıyla iki oyuncusunun cezalı olduğunu ifade eden Ertekin, Türkiye Kupası 2. Turu'nda FBM Makina Balçova Yaşamspor'a elenmelerinin morallerini bozduğunu vurguladı. Bu maça iyi konsantre olamadıklarını söyleyen Ertekin, "İnşallah bundan iyi bir ders alırız" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz