Futbol

Balotelli, kendisini Messi ve Ronaldo ile kıyasladı

02 Mart 2022 Çarşamba 20:07 - Son Güncelleme 02 Mart 2022 Çarşamba 20:32  |  Kaynak : TRT SPOR

Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, kendisini Messi ve Ronaldo ile karşılaştırdı. Balotelli, "Ben bazı fırsatları kaçırdım...Sadece futbol kalitesinden bahsediyorsak, dürüst olmak gerekirse onları kıskanacak hiçbir şeyim yok" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da forma giyen dünyaca ünlü yıldız Mario Balotelli, Amerika'nın internet spor yayın organı The Athletic'e konuştu. Kariyeri hakkında açıklamalar yapan Balotelli, hedefinin milli takımı İtalya ile Dünya Kupası'na gitmek ve Adana Demirspor ile Süper Lig'de ilk 3 takım arasına girmek olduğunu söyledi. İtalyan yıldız, kendisini yetenek olarak Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile de karşılaştırdı.

The Athletic'e yaptığı açıklamaya hedeflerini anlatarak söze başlayan Balotelli, öncelikli isteğinin İtalya Milli Takımı'na yeniden seçilmek olduğunu söyledi.

"Umarım beni milli takıma seçerler"

İtalyan futbolcu, "Benim de bazı sakatlıklarım oldu. Bana göre normal olan milli takımda olmak. Normal olmayan benim olmadığım zamandır. Açıkçası, Mart ayında milli takımda olmak için çalışıyorum ve umarım beni seçerler." ifadelerini kullandı.

"Süper Lig'de ilk 3'ü hedefliyoruz"

Mario Balotelli ayrıca Süper Lig'de Adana Demirspor ile ilk üç takım arasına girmenin de öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirtti.

"En büyük hatam Manchester City'den ayrılmak oldu"

Kariyerindeki en büyük hatasının Manchester City'den ayrılmak olduğunu söyleyen Balotelli, "Ayrıldıktan sonra 1.5 yıl Milano'da çok iyi oynadım ama sonrasında bazı sorunlar yaşadım. Ve artık yaşlandığıma göre, o zaman City'den ayrılmamam gerektiğini biliyorum. Bunca yıldır City'nin geliştiğini gördük. Sergio Agüero gibi orada uzun süre kalabilirdim. City'deyken muhtemelen bir Ballon d'Or kazanabilirdim, bundan eminim." şeklinde konuştu.

"Messi ve Ronaldo'yu kıskanacak hiçbir şeyim yok"

Kendisini futbolda yetenek olarak Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile karşılaştıran Mario Balotelli, "Kalitemin bu insanlarla aynı seviyede olduğundan yüzde 100 eminim ama ben bazı fırsatları kaçırdım. Bugünlerde Ronaldo kadar iyi olduğumu söyleyemem çünkü Ronaldo Ballons d'Or kazandı. Kendinizi Messi ve Ronaldo ile kıyaslayamazsınız, kimse yapamaz. Ama sadece kaliteden, futbol kalitesinden bahsediyorsak, dürüst olmak gerekirse onları kıskanacak hiçbir şeyim yok." dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz