Futbol

"Barça'dan teklif aldım, Melo az daha..."

02 Ağustos 2015 Pazar 14:07 - Son Güncelleme 02 Ağustos 2015 Pazar 16:52

Emre Belözoğlu, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli camiadan kopuşunun ardından ilk kez konuştu. İnter'de oynadığı dönemde Barcelona'dan teklif aldığını açıklayan tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'den ayrıldığı için üzgün olduğunu dile getirdi.

Deneyimli oyuncu, derbide Galatasaraylı Felipe Melo ile yaşadığı ve kırmızı kart gördüğü pozisyon için de "O gün futbol hayatım bitebilirdi" dedi.

"Fenerbahçe'den kendi isteğimle ayrılmadım"

Fenerbahçe'den ayrılan ve bu sezon Başakşehir forması giyecek olan Emre Belözoğlu, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir tek Fenerbahçe'den kendi isteği dışında ayrıldığını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Teknik direktör Vitor Pereira'nın beni istemediğini duydum. Bunun sebebini bana açıklamak zorunda da değiller. Fenerbahçe kolay süreçlerden geçmedi ve değişmesi gerekiyordu" diye konuştu.

"Yanal'ın ayrılığına ben sebep olmadım"

Milli oyuncu, teknik direktör Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'den ayrılığına ise kendisinin sebep olmadığını söyledi.

"Barcelona'dan teklif aldım"

İnter'de oynadığı dönemlerde Barcelona'dan teklif aldığını ilk kez açıklayan Emre Belözoğlu, "Ama ben İnter ile kontratımı uzattım. Daha uzun yıllar Avrupa'da olabilirdim. İyi yaşamadım. Gece hayatım yoktu, ama kendime de bakmadım" şeklinde konuştu.

"O gün futbol hayatım bitebilirdi!"

Emre, Galatasaraylı Felipe Melo ile arasında yaşananlara da değinerek "O gün futbol hayatım bitebilirdi!" dedi.

Geçen sezon Türk Telekom Arena'da oynanan derbi ile ilgili konuşan 35 yaşındaki oyuncu, "Kırmızı kart gördüğüm pozisyondan iki dakika önce sırtıma tükürdü, kendimi tuttum. Eğer içimden gelenleri yapsaydım futbolu bırakmam gerekirdi ama buna değmezdi" ifadelerini kullandı.

Başarılı orta saha oyuncusu, son olarak sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Shakhtar Donetsk karşısındaki şansının yüksek olduğunu vurguladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz