Futbol

Başakşehir'de Mustafa Eröğüt CEO'luğa getirildi

17 Ocak 2019 Perşembe 13:59 - Son Güncelleme 17 Ocak 2019 Perşembe 14:40

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübünün Futbol Direktörü Mustafa Eröğüt, kulübün Üst Yöneticiliğine (CEO) getirildi.

Abdullah Avcı'nın imza töreninde konuşan Göksel Gümüşdağ, Eröğüt ile ilgili kararı ilk kez toplantıda açıklayarak, "Uzun yıllar birlikte çalıştığımız, kulübün kurumsal hafızasına sahip olan, sevgili kardeşim Mustaf Eröğüt var. Onu uzun yıllardır futbol direktörü olarak değerlendiriyorduk. Aldığım karar gereği Başakşehir Futbol Kulübünün CEO'luğuna getirildiğini açıklamak istiyorum. Kendisinin haberi yok. Mustafa kardeşimiz, Türk futbolunda yetişmiş nadir profesyonellerden biridir." diye konuştu.

Kararın kendisi için sürpriz olduğunu ifade eden Eröğüt ise "Hocamızın mutlu gününe tanıklık etmek için buradaydık ama benim için de bir sürpriz oldu. 2006'dan beri bu ailenin bir parçasıyım. İlk günden beri bana güvenip yetki ve sorumluluk verdiler. Ben de onlara layık olmaya çalıştım. Yeni görevimde de kulübümüzün hedefleri, planları ve projelerine ulaşması için gece gündüz çalışacağım. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza bu onuru ve gururu bana layık gördükleri için teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

UEFA Gençlik ve Amatör Futbol Komitesi Üyesi olan Eröğüt, kulüpteki İdari Direktörlük görevini de sürdürmeye devam edecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz