Futbol

Belhanda ve Feghouli eleştirilerin hedefinde

23 Nisan 2018 Pazartesi 15:24 - Son Güncelleme 23 Nisan 2018 Pazartesi 15:30

Galatasaray'da eleştirilerin hedefinde Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli var. İki yıldız oyuncu, deplasman maçlarında takıma katkı sağlayamıyor.

Galatasaray'da Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli'nin performansları tartışılıyor.

Sezon başından bu yana skora etki etmediği gerekçesiyle yoğun eleştiri alan Belhanda ve istikrarsız form sergileyen Feghouli, Türk Telekom Stadyumu'nda oynadıkları futbolu, deplasman maçlarına yansıtamıyor.

Bu sezon Galatasaray'ın oynadığı 15 deplasman maçının 12'sinde sahada olan Faslı yıldız, bu maçlarda gol ve ya asist üretemedi.

Ligde 2 gol ve 8 asistlik performansa imza atan Belhanda, skora katkı yaptığı tüm maçları, Türk Telekom Stadyumu'nda oynadı.

Faslı yıldız ayrıca, 23 Şubat tarihinde oynanan Galatasaray - Bursaspor mücadelesinden bu yana 7 maçta ise skora katkıda bulunamadı.

Takımın bir diğer yıldızı Sofiane Feghouli de deplasman performansı eleştirilen isimlerden biri konumunda. 

Cezayirli oyuncu, sarı kırmızılı takımın oynadığı 15 deplasman maçının 13'ünde sahada yer alırken, 1 gol, 5 asiste imza attı. Ancak Feghouli deplasmanda yaptığı 5 asistin 3'ünü, 7 gol atılan Kardemir Karabükspor maçında üretti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, iki oyuncuyla da özel olarak ilgilenerek, kalan 4 lig maçında maksimum performansı almaya çalışacak. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz