Futbol

Beşiktaş derbiye yoğunlaştı

06 Mayıs 2022 Cuma 12:58 - Son Güncelleme 07 Mayıs 2022 Cumartesi 10:41  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş'ta gözler, Fenerbahçe derbisine çevrildi. Teknik direktör Valerien Ismael'in, eksiklere rağmen zorlu mücadelede oyun sisteminden vazgeçmeyeceği ifade edildi.

Beşiktaş, Fenerbahçe maçına yoğunlaşmış durumda. Siyah beyazlılar, derbide birçok önemli oyuncusundan yararlanamayacak.

Rosier ve Montero cezalı, Vida'nın ise sakatlığı var. Hırvat oyuncu ayrıca babasının ameliyatı nedeniyle ülkesinde bulunuyor. Bu isimler, Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek.

Ismael '3-4-3'ü bozmuyor

Eksiklere rağmen teknik direktör Valerien Ismael'in, derbide 3-4-3 sistemini bozmayacağı belirtildi. Fransız teknik adam, oyuncularına Fenerbahçe'yi ezberletmeye çalışıyor.

Valerien Ismael'in, rakibin artı ve eksilerini görüntülü analizlerle ve saha çalışmalarıyla futbolcularına anlattığı ifade edildi. 46 yaşındaki teknik adamın, siyah beyazlıların başındaki ilk derbi galibiyetini almanın yollarını aradığı belirtildi.

Diğer yandan Beşiktaş, ilk bölümü basına açık bir antrenman gerçekleştirdi. Sakatlıkları devam eden Mert Günok, Gökhan Töre ve Mehmet Topal çalışmaya katılmadı.

Can ve Umut idmanda

Can Bozdoğan ve Umut Meraş'ın ise katılım sağladığı antrenman, basına açık bölümün ardından taktik çalışmalarla devam etti.

Antrenmanı, siyah-beyazlı kulübün sportif direktörü Ceyhun Kazancı da izledi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz