Futbol

Beşiktaş Dost'tan haber bekliyor

26 Haziran 2018 Salı 14:41 - Son Güncelleme 26 Haziran 2018 Salı 14:48

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın adı ön plana çıksa da ilk aday Hollandalı Bas Dost. Siyah beyazlılar orta sahayı da Manuel Fernandes ile güçlendirmek istiyor.

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği arttı. Siyah beyazlılar bir yandan Vincent Aboubakar için Porto ile temaslarını sürdürürken diğer yandan Sporting Lizbon'la sözleşmesini tek taraflı olarak fesh eden Bas Dost'u kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş yönetimi Hollandalı golcü için tüm şartları zorlarken oyuncuya Avrupa'dan birçok takımın talip olması işi zora sokuyor. Bas Dost'a teklif yapan transfer komitesi beklemeye geçti. Tecrübeli golcü geçen sezon Sporting Lizbon formasıyla ligde 30 maçta 27 gol attı.

Beşiktaş'ta orta saha için bir numaralı aday Manuel Fernandes. Siyah beyazlıların bu sezon Rusya'da yılın oyuncusu seçilen eski futbolcusunu transfer etmesi bekleniyor.

Başkan Fikret Orman, Dünya Kupası'nda görev yapan Domagoj Vida ve Ricardo Quaresma'ye gelen teklifleri turnuva sonrasında değerlendirmeye hazırlanıyor. Siyah beyazlı yöneticilerin bu sezon beklentilerin altında kalan Alvaro Negredo için Çin kulüplerinden gelen teklifleri değerlendireceği ve İspanyol golcüyle yolların ayrılacağı gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş savunmaya da eski futbolcularından Ersan Adem Gülüm'ü transfer etmek istiyor. Bonservisi Çin ekibi Hebei Fortune'da bulunan deneyimli savunmacının transferine herhangi bir ücret ödenmesi beklenmiyor.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz