Futbol

Beşiktaş, ikinci yarı nerede oynayacak?

26 Aralık 2013 Perşembe 12:04 - Son Güncelleme 26 Aralık 2013 Perşembe 14:16

Beşiktaş Başkanı Orman, ikinci yarı oynayacakları stadı bilmediklerini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, sponsorluk imza töreninde çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fikret Orman, Kasımpaşa ile yaşanan gerilimin rahatsızlık yarattığını belirtti.

Orman, "Kimse gerçeklerden uzaklaşmasın. Beşiktaş'ın ikinci yarı maçları nerede oynayacağı muamma. Kasımpaşa Kulubü ile yaşanan gerginlik bizi rahatsız etti. Beşiktaş'ın stadı yok, maçları nerede oynayacağımız soru işareti." şeklinde konuştu.

Fikret Orman, "Beşiktaş ikinci yarı maçlarını nerede oynayacak ?" sorusuna şu karşılığı verdi:

"Hangi statta oynayacağımız bugünün problemi değil. Şubat ayının problemidir. Yarın ilk maçı maçlarımız bitecek, ikinci yarının ilk maçını deplasmanda oynayacağız. Şubat ayı gelmeden görüşmeler yapmadan, şurada oynayacağız burada oynayacağımız demenin anlamı yok. Biz bir işi konuşmadan yapacağız demenin anlamı yok. Bir an evvel stadımızı bitirmemiz gerekiyor. Bu rezillikten kurtulmamız lazım. Stadımızı da kendi paramızla yapıyoruz. Artık stat yapılamaz, stat elimizden alınacak iddialarının da gerçekçi olmadığı ortaya çıktı. Yakında binaları göreceksiniz." 

Devre arası transfer var

Fikret Orman, ikinci yarı için kadroya takviye yapmayı planladıklarını belirterek "Sezon başında yeni bir kadro oluşturduk ve buna yatırım yaptık. Tabiki takıma takviyeler yapacağız. Beşiktaş'ta oynayan her oyuncu yıldızdır. Takıma katkı sağlayacak oyuncular almaya çalışacağız. Şartlar ve şekli bize olduğu şeklinde oyuncular alacağız. Al şu oyuncuyu ona imza at, sonra ödeme faiziyle üç misli öde. Bu bizim yapacağımız işler değildir. Onu eskiler yapıyordu." ifadelerini kullandı.

Fikret Orman, Koç grubuyla yapılan sponsorluk anlaşması miktarının 42 milyon TL olduğunu sözlerine ekledi.

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz