Futbol

Beşiktaş ikinci yarı nerede oynayacak?

19 Ocak 2014 Pazar 17:26 - Son Güncelleme 19 Ocak 2014 Pazar 17:32

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, gündemdeki konuları değerlendirdi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, Bursaspor'dan tartışmalı bir şekilde ayrılan Batalla'nın transferinin, kulübünün olumlu bakması ve teknik ekipten talep gelmesi durumunda olabileceğini söyledi.

Atalay, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği tarafından Ankara'da "Sporda Şiddet ve Çözüm Yolları" konulu panel öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin, "Batalla Beşiktaş'ın gündeminde mi?" sorusuna Atalay, "Bizim teknik ekibimizden böyle bir talep gelmedi. Batalla'nın transferi, mevcut kulübünün olumlu bakması ve teknik ekibimizden talep gelmesi durumunda olabilir" yanıtını verdi.

Transfer konusunda çok acele etmelerini gerektirecek bir durum olmadığını belirten Atalay, bazı girişimlerde bulunduklarını ve futbolculardan cevap beklediklerini kaydetti.

Atalay, transferde hata yapmak istemediklerini vurgulayarak, "İhtiyacımız olan stoper bölgesine bir takviye yapmayı düşünüyoruz. Lescott bunlardan biri. Doğru bir transferi gerçekleştirmemiz lazım. Devre arasındaki transferler hem zor, hem de tehlikelidir. Yapmış olmak için transfer yapılmaz. Herhalde önümüzdeki günlerde sonuçlanır" diye konuştu.

Fernandes'in durumu
Manuel Fernandes'in takımdaki geleceğiyle ilgili soru üzerine de Atalay, şunları kaydetti:

"Fernandes'le ilgili kontrat uzatmaya yönelik girişimlerimiz oldu. Bununla ilgili çalışmalar yaptık ama sonuç alamadık. Fernandes'in sözleşmesinin bitmesi için yarım dönem var. Performansını görmemiz lazım. O performansı bizim değerlendirmemiz lazım. Daha süremiz var, bekliyoruz."

Stat konusu
Deniz Atalay, sezonun ikinci yarısında iç saha maçlarını nerede oynayacaklarına ilişkin de şu ifadeleri kullandı:

"Zaten iki tane statta oynama durumumuz var. Birisi Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı, diğeri Atatürk Olimpiyat Stadı. Onu değerlendireceğiz. Şu anda farklı bir stat gündeme gelmedi. Bu yüzden mevcut statlardan bir tanesinde oynayacağız."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz