Futbol

"Beşiktaş inanılmaz demoralize durumda"

03 Aralık 2021 Cuma 23:10 - Son Güncelleme 03 Aralık 2021 Cuma 23:45  |  Kaynak : TRT SPOR

TRT SPOR'da yayınlanan "% 100 Futbol" programında Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş inanılmaz demoralize durumda." dedi.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "% 100 Futbol" programında Kasımpaşa - Beşiktaş maçını analiz etti.

Dilmen'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Maçı izlemeyenler için beraberlik adil bir sonuç. Beşiktaş öne geçti ama yakalandı sonra. İlk yarı heyecanı daha yüksekti. Kasımpaşa da büyük takımdan puan aldığı için mutlu olabilir ama iki takım da bir puan aldığı için mutlu değildir."

"Beşiktaş camia olarak çok demoralize durumda"

"Beşiktaş her geçen gün zirve yarışından kopmaya devam ediyor. Beşiktaş inanılmaz demoralize durumda7 deplasmanda bir galibiyet özellikle geçen sezonun şampiyonu için büyük başarısızlık. Geçen yılki puanın çok gerisinde bitirir Beşiktaş bu yıl. Beşiktaş camia olarak çok demoralize durumda. Maç oynanıyor, oyuncular da oynamış olmak için oynuyorlar. Sergen Yalçın ve öğrencilerinin şampiyon olma ihtimalleri hiç yok."

"Beşiktaş havlu atmış"

"Beşiktaş havlu atmış. Yarın öbür gün evinde kazanır, belki de Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe maçında enerjilerini sonuna kadar harcarlar kazanırlar. Beşiktaş'ın ligin 15. haftasında muhtemel bir Trabzon galibiyetiyle 18 puan geriye düşmesi, son yıllarda bu kadar az puanda kalmamıştır."

"Batshuayi de takıma uydu"

"Batshuayi'nin ilk geldiği gün ile bugün arasında fark var. O da takıma uydu. Ona koş buna koş enerjisi bitti. Oyuncu grubunu tek başına kendinize uyduramazsınız. Ghezzal, Atiba, Josef, Vida, Welinton sezon başında sallanıyor. Geçtiğimiz yıldaki Rosier falan yok."

"Sergen Yalçın çaresiz, oyuncular da reaksiyonsuz"

"Benim gönlüm Sergen hocanın devam etmesinden yana. Beşiktaşlı olmasaydı çoktan bırakırdı. Fenerbahçe maçını bekleyeceğini düşünüyorum. Sergen Yalçın çaresiz, oyuncular da reaksiyonsuz. Duyguları gitmiş. Bu da fizik olarak geriye çeker sizi."

"Beşiktaş gamsız bir takım olmazdı, Beşiktaş'ın kültüründe yok bu"

"Teknik direktör inanmadığı için inanmama durumu var. Beşiktaş'ın belki de son 15 yıldır içinde bulunduğu bu coşku eksikliği durumunu hiçbir zaman göremezsiniz. Oyuncu grubunun bu kadar isteksiz olduğunu görmedim. Erkenden teslimiyetçi bir takım görmedim. Beşiktaş gamsız bir takım olmazdı, Beşiktaş'ın kültüründe yok bu."
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz