Futbol

Beşiktaş kadrosuna takviye yapmak için bastırıyor

02 Ağustos 2021 Pazartesi 12:28 - Son Güncelleme 02 Ağustos 2021 Pazartesi 12:47  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Yönetimin hedefinde, Rachid Ghezzal ve Luuk De Jong bulunuyor. Beşiktaş yönetiminin, kaleci Mert Günok için de Medipol Başakşehir'e resmi teklif yapılması bekleniyor.

Beşiktaş'ta kadroya takviye yapmak için girişimler sürüyor. Valentin Rosier'i renklerine bağlayan siyah beyazlılar, Alex Teixeira'yla da anlaşmaya varmıştı.

Gözler Ghezzal transferinde

Beşiktaş yönetimi, santrfor ile Rachid Ghezzal'in transferlerini en kısa sürede bitirmeyi amaçlıyor.

Ghezzal ile daha önce görüşen Beşiktaş, 3+1 yıllık sözleşme imzalama konusunda el sıkışmıştı. Leicester City ile bonservis pazarlıklarına devam eden siyah beyazlılar, bu hafta içinde anlaşma sağlamaya çalışacak.

İngiliz ekibine 2.5 milyon euro teklif eden yönetim, temasları sıklaştırıp lig başlamadan Cezayirli oyuncuyu İstanbul’a getirmeyi planlıyor.

Luuk de Jong'un yanıtı bekleniyor

Santrforda da en önemli adaysa Luuk de Jong. Sevilla forması giyen Hollandalı golcü, ilk etapta Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmıyordu. Ancak yapılan görüşmeler sonrasında 30 yaşındaki oyuncunun fikri değişmiş durumda.

Siyah beyazlıların, Luuk de Jong'a yıllık 1.8 milyon maaş önerdiği belirtildi. Beşiktaş’tan aldığı teklifi değerlendirmek isteyen Luuk de Jong’u, ülkesinin takımlarından PSV Eindhoven da istiyor.

Deneyimli oyuncu, ailesiyle görüştükten sonra kararını birkaç gün içinde verecek.

Mert Günok için resmi teklif yolda

Diğer yandan kalesini güçlendirmeyi düşünen Beşiktaş yönetimi, Mert Günok için harekete geçecek.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın da istediği milli file bekçisi için bu hafta Medipol Başakşehir'e resmi teklif yapılması bekleniyor.

Beşiktaş'ta oynamayı isteyen Mert Günok, takımların anlaşması halinde siyah beyazlı formayı giyecek. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz