Futbol

Beşiktaş moral arıyor

08 Mayıs 2019 Çarşamba 12:33 - Son Güncelleme 08 Mayıs 2019 Çarşamba 12:36

Beşiktaş, Galatasaray derbisinin yaralarını sarmaya çalışıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcularının motivasyonunu yükseltme çabasında.

Beşiktaş, Galatasaray derbisinden aldığı mağlubiyetin ardından Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Derbi sonrasında oyuncularına soyunma odasında bu maçı unutmalarını dile getiren Şenol Güneş, takımın tecrübeli isimleriyle birlikte geçtiğimiz haftalarda yakalanan havayı geri getirmeye çalışıyor.

Derbide sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Gökhan Gönül'ün 34.haftadaki Kasımpaşa mücadelesine yetiştirilmeye çalışıldığı ancak büyük ihtimalle sezonu kapattığı belirtiliyor.

Takımın bir diğer eksiği ise Gary Medel. Şilili yıldızın Aytemiz Alanyaspor maçında takımdaki yerini alıp alamayacağı cumartesi günü netlik kazanacak.

Şenol Güneş, zorlu Trabzon deplasmanı öncesinde oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçında sarı kart ceza sınırında bulunan oyuncularına ise uyarılarda bulunuyor.

Sakatlıkları bulunan Medel ile Gökhan da dahil olmak üzere Burak, Lens, Qauresma ve Vida, Aytemiz Alanyaspor maçında kart görmeleri durumunda, zorlu Trabzonspor deplasmanında takımdaki yerlerini alamayacak.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz