Futbol

Beşiktaş şampiyonluğunu kutladı

19 Mayıs 2021 Çarşamba 21:46 - Son Güncelleme 19 Mayıs 2021 Çarşamba 22:08  |  Kaynak : AA

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunu zirvede bitiren Beşiktaş, şampiyonluğunu kutladı. İstanbul Boğazı'nda başlayan kutlamalar, Vodafone Park'taki etkinlikler ve kupa seremonisiyle bitti.

Süper Lig'de Göztepe'yi deplasmanda 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaşan ve Ziraat Türkiye Kupası'nı da İzmir'de Fraport TAV Antalyaspor ile oynadığı maçın ardından alan siyah-beyazlı ekip, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya geldi.

Tesislerden Küçüksu'ya hareket eden kafileyi az sayıdaki taraftarlar iskelede meşaleler ve tezahüratlarla karşıladı.

Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncular, şampiyonluk kupasını almak üzere deniz yoluyla Vodafone Park'a hareket etti. Beşiktaşlı taraftarlar da teknelerle siyah-beyazlı ekibi yalnız bırakmadı.

Beşiktaş'ı taşıyan tekneye sahil güvenlik ve deniz polisi de eşlik etti.

Siyah-beyazlı taraftarlar da takımlarının Dolmabahçe'ye gelişi öncesinde Beşiktaş'ta bir araya geldi. Taraftarlar, tezahüratlarla şampiyonluk sevincini sürdürdü.

Beşiktaş, şampiyonluk kupasını almak üzere Vodafone Park'a geldi.

Küçüksu'dan Kabataş'a deniz yoluyla gelen siyah-beyazlı takımın teknik heyeti ve oyuncuları, buradan takım otobüsüyle Vodafone Park'a gitti. Takım otobüsü taraftarların yoğun ilgisi arasında stada vardı. Teknik heyet ve oyuncuları tribünde bulunan az sayıdaki taraftar şampiyonluk tezahüratlarıyla karşıladı.

Kupa töreni için saha ortasında kırmızı halının yer aldığı ve oyuncularla yöneticilerin oturacağı tribününde bulunduğu bir platform hazırlandı. Platformunu arkasında dev ekranda "Şampiyon Beşiktaş" yazısı da yer aldı.

Ve Beşiktaş kupasına kavuştu

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunda mutlu sona ulaşan Beşiktaş, şampiyonluk kupasını aldı.

Siyah-beyazlı takım, Vodafone Park'ta gerçekleştirilen törenle kupasına kavuştu.

Kupa seremonisi öncesinde futbolcular ve aileleri saha içindeki tribünde yerlerini aldı.

Şampiyonluk kupası özel organizasyonla stada ulaştırıldı.

Keyifli anların yaşandığı törende Beşiktaş'ın şampiyonluk kupasının sponsoru "Getir" oldu. Beşiktaş'a kupası Getir ekibi tarafından teslim edildi.

Şampiyonluk kupasının kaldırılması sırasında, büyük sevinç yaşandı. Kutlamalar, kupa seremonisiyle sona erdi.

Bu arada Emniyet güçleri, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde ve Vodafone Park çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Emniyet güçleri, Kabataş ve Beşiktaş yönünden taraftarların stada gidişini engelledi. Polis, Dolmabahçe'de toplanan az sayıdaki taraftarı da uzaklaştırdı.

İLGİLİ GALERİLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz