Futbol

"Beşiktaş'a altı yılımı verdim"

26 Ocak 2017 Perşembe 14:52 - Son Güncelleme 26 Ocak 2017 Perşembe 14:59

Beşiktaş'ın son transferi Ersan, "Beşiktaş'a altı yılımı verdim, ayrılmak çok zordu." dedi."

Beşiktaş'ın, Çin Kulübü Hebei China Fortune'dan kiraladığı eski futbolcusu Ersan Adem Gülüm, takımına hem saha içinde hem saha dışında katkı vermeye çalışacağını söyledi.

Ersan Adem Gülüm, yaptığı açıklamada, yeniden siyah-beyazlı takıma dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Beşiktaş sevdasını insan içinden hiçbir zaman çıkaramaz. Beşiktaş'a altı yılımı verdim, ayrılmak çok zordu. Arkadaşlarımla sürekli temas halindeydim. Sanki bir tatile gittim ve şimdi döndüm." dedi.

Beşiktaş'tan ayrıldığı dönemde takımının 41 puanda olduğunu ve bu sezon da aynı puana ulaştığına dikkati çeken tecrübeli oyuncu, "Bu bir şeyleri anlatıyor sanırım. Beşiktaş takımında nasıl oynayacağını, nasıl kazanacağını bilen tecrübeli oyuncular var. Ben takıma hem saha içi hem de saha dışında katkı vereceğim. Oynamadığım zaman içimdeki hırsı arkadaşlarıma aktaracağım. Takım, bu performansını devam ettirirse inşallah sezon sonu şampiyon olacak." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde görevini yapacağını kaydeden Ersan Adem Gülüm, "Takıma katkı sağlamaya geldim. Motive anlamında takımı destekleyeceğim." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz