Futbol

Beşiktaş'a Fellaini'den kötü haber

21 Mayıs 2018 Pazartesi 13:29 - Son Güncelleme 21 Mayıs 2018 Pazartesi 13:35

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a Fellaini'den kötü haber geldi. Belçikalı futbolcu için Milan da devreye girdi.

Talisca'nın vedası ve Atiba'nın ayrılma ihtimaline karşı orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş'a Marouane Fellaini'den kötü haber geldi.

Belçikalı oyuncunun, milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun da formasını giydiği Milan ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan Fellaini, geçtiğimiz günlerde Manchester United ile sözleşme yenilemeyeceğini açıklamıştı.

Milan Sportif Direktörü Massimiliano Mirabelli, yıldız oyuncunun transferini değerlendirirken, ''Fellaini'nin Manchester United'la sözleşme yenilemeyeceğini biliyoruz; fakat transferi bitirdiğimizi söylemek için henüz erken... O, harika özelliklere sahip bir oyuncu. Hiçbir şey kesinleşmeden açıklamak istemiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Daha önce Standard Liege ve Everton formaları da giyen Fellaini, Manchester United formasıyla 5 sezonu geride bıraktı. 30 yaşındaki oyuncu, İngiliz ekibinde bu sezon 22 resmi maçta 5 gol attı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz