Futbol

Beşiktaş'a iki transfer müjdesi

24 Ağustos 2014 Pazar 20:25 - Son Güncelleme 25 Ağustos 2014 Pazartesi 02:18

Beşiktaş İkinci Başkanı Çebi, iki transfer daha yapacaklarını söyledi.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir sağbek, bir de 10 numara pozisyonunda oynayan iki transfer yapacaklarını söyledi. Geçen sezon renklerine katmak istedikleri Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun ağabeyinin, kendisine Brezilyalı futbolcunun siyah-beyazlı takıma gelmek istediğini söylediğini ifade eden Çebi,  "Ronaldinho gelmek istiyor ama biz çok iyi bir 10 numarayı bitirmek üzereyiz. Dolayısıyla ihtiyacımız yok" dedi.

Ahmet Nur Çebi, TRTSPOR’da yayınlanan Gökhan Telkenar ile "İşte Goool" programından Şeyda İpek Baykal’a çok önemli açıklamalarda bulundu.

"Taraftarın beklediği bir sağ bek ve on numara var. İki isim geçiyor bu iki mevki için. Bryan Ruiz ve Martin Linnes. Çok konuşuluyor. Doğruluğu nedir? Sizin düşündüğünüz isimler var mı?" sorusü üzerine Çebi, şunları söyledi:

"Bu konuda konuşmak istemiyorum. Çünkü ben bir Ronaldinho olayı yaşadım. Maalesef onları bir daha yaşamak istemiyorum. Transfer yalnız iki tane. Bir sağ bek, bir on numara bu kulübe gelecek Beşiktaş futbol takımında. Çok iyi bir sağ bek ve 10 numara alacağız."

"Buradan müjde verebilirim"

Çebi, transferlerin ne zaman gerçekleşeceği ile ilgili olarak ise, "Bu hafta olmasa önümüzdeki hafta. Transfer bitmeden gelecek. Çok iyileri gelecek. Buradan müjde verebilirim Beşiktaş taraftarlarına. Keyif alacakları iki tane futbolcu buraya gelecek. İsimler benim kafamda. Belki yarın" diye konuştu.

"Ronaldinho gelmek istiyor ama biz çok iyi bir 10 numarayı bitirmek üzereyiz"

Çebi, geçen sezon renklerine katmak istedikleri Ronaldinho'nun ağabeyinin, kendisine Brezilyalı futbolcunun siyah-beyazlı takıma gelmek istediğini söylediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Ronaldinho ile ilgili çok da konuşmamak lazım ama halen ağabeyi burada ve benimle görüşüp Beşiktaş'a futbolcunun gelmeyi çok istediğini söyledi. Ben de bunun artık hiçbir zaman olmayacağını, Beşiktaş'ın kendisine geçen sene ihtiyacı olduğunu, bu sene artık ihtiyacının kalmadığını söyledim. Çünkü biz de çok iyi bir 10 numarayı bitirmek üzereyiz. Dolayısıyla ihtiyacımız yok. O gün konuştuğumuz ücretlerin yarısına bile gelmeye hazır olduğunu ifade etti ama maalesef o iş bitti."

ÇEBİ'NİN TRT SPOR'A YAPTIĞI RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz