Futbol

Beşiktaş'a teklif yağıyor

08 Haziran 2018 Cuma 14:10 - Son Güncelleme 08 Haziran 2018 Cuma 14:57

Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir başarı yakalamasına rağmen, Süper Lig'i dördüncü bitirerek taraftarını üzen Beşiktaşlı futbolcular, transferin gözdesi oldu.

Siyah beyazlı oyunculara menajerler vasıtasıyla pek çok teklif geldiği öğrenildi. Dusko Tosic, 4.5 milyon Avro'ya Çin’e satılırken, Pepe için hem Uzakdoğu kulüpleri, hem de Suudi Arabistan’ın Al Ittihad takımı oldukça ısrarcı.

Beşiktaş'ın deneyimli futbolcusu Adriano için ülkesi Brezilya’dan pek çok transfer teklifi gelirken, Beşiktaş yönetimi başarılı sol bekini satmayı düşünmüyor.

Orta sahanın önemli isimlerinden olan Tolgay Arslan için İngiliz ve Alman kulüplerinin devrede olduğu biliniyor. Kariyerinin en üretken sezonunu geçiren Hollandalı Ryan Babel ile başta Feyenoord olmak üzere ülkesinden bir çok takım ilgileniyor. 31 yaşındaki oyuncu ise her fırsatta Beşiktaş’ta kalmak istediğini dile getiriyor.

Potekizli Quaresma’ya Uzakdoğu kulüplerinin yanı sıra, Katar'dan da ciddi talipler var.

Bu arada siyah-beyazlıların satmak için menajerleri yetkilendirdiği Vagner Love ve Negredo için de teklifler olduğu; fakat hem kulüp hem de oyuncuların rakamları yetersiz bulduğu için gelişme kaydedilemediği öğrenildi.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz